Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România

SuperStar România, cel mai nou şi proaspăt show de talente din ţara noastră şi-a dezvăluit noua prezentatoare: Theo Rose. Artista se alătură celor patru juraţi în căutarea SuperStar-ului şi alături de Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla's Dreams ne va introduce în atmosfera unui concurs de talente aparte.

Publicat

pe

Theo Rose prezentatoare SuperStar Romania 2021
Theo Rose prezentatoare SuperStar Romania 2021 │ FOTO: PRO TV

SuperStar România debuta în urmă cu peste două luni, când Smiley, Raluka, Carla's Dreams şi Marius Moga se aşezau la masa juriului pentru a căuta următorul om special cu potenţial de superstar. Sute de concurenţi au apărut în faţa lor şi au dat tot ce au avut mai bun. Peste 110 au primit tichetul auriu şi au trecut de etapa audiţiilor. Fiecare nouă etapă a crescut dificultatea provocării, iar numărul celor calificaţi a scăzut. În acest moment au rămas doar 32 de concurenţi în luptă pentru titlul de SuperStar, dar şi pentru premiul de 1 milion de lei.

Începând cu săptămâna viitoare, de pe 19 noiembrie vor începe semifinalele. Ca noutate o vom avea pe Theo Rose drept prezentoare pe scenă. Theo Rose are darul de a face fiecare piesă pe care o lansează hit. În plus, a fost o prezenţă tonică în fiecare dimineaţă la Gaşca Vorbeşte Lumea pe parcursul verii. De această dată îi va încuraja pe concurenţi, le va oferi din energia să şi va afla cum se simt aceştia în timpul jurizărilor.

Încântată de această nouă provocare, Theo Rose declară:

"O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții".

Theo Rose a lansat la început de noiembrie priesa "Cântec la nai", colaborare cu Doddy şi cu un oaspete special, Damian Drăghici pe acelaşi track. Tot în 2021 am mai ascultat şi piesa piesa "Iubesc", alături de Pepe, dar şi "De 3 zile nu am somn" cu Emilian.

Pe 12 noiembrie a avut loc la SuperStar românia etapa Club, în care concurenţii calificaţi au cântat pentru prima oară în faţa publicului, într-un club cunoscut din Bucureşti. Semifinalele au fost filmate la Arenele Romane în luna august. Prima semifinală SuperStar România se vede pe 19 noiembrie de la ora 20:30.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Trending