Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

SuperStar România continuă cu semifinala 3 - Ce declară cei 8 concurenți

SuperStar România se apropie de etapa live-urilor. Vineri are loc cea de-a treia semifinală a concursului, în cadrul căreia 8 concurenți urcă pe scena de la Arenele Romane. Află ce au declarat semifinaliștii.

Publicat

pe

Concurenții din cea de-a treia semifinală SuperStar România
Concurenții din cea de-a treia semifinală SuperStar România │ FOTO: Pro TV

După un prim weekend al semifinalelor SuperStar România, în care 16 concurenți au dat tot ce au avut mai bun pe scena de la Arenele Romane, show-ul continuă cu semifinalele 3 și 4.

Cei opt concurenți care vor cânta vineri sunt: Alexandru Precup, Andrei Ionescu, Daniel Șveț, Daniela Bejan, Elena Mîndru, Irina Revenco, Mădălina Țurcan și Simona Delegeanu. Fiecare dintre ei va interpreta 2 piese și va spera că a făcut alegerile corecte, dar și suficiente repetiții.

Cea de-a treia semifinală SuperStar România poate fi urmărită pe PRO TV de la 20:30. Semifinala 4 se va difuza sâmbătă, de la ora 20:00.

Declarațiile concurenților din semifinala 3 SuperStar România:

  • Alexandru Precup: "Piesa pe care o voi cânta mă poate face fie câștigător, fie pierzător. Linia e foarte subțire."
  • Andrei Ionescu: "Ador ce se întâmplă. Mi-ar plăcea să-mi trăiesc viața așa, din concert în concert."
  • Daniel Șveț: "Știu cu siguranță că n-am să câștig doar experiență, dar și țeluri noi, o să pot să avansez tot mai mult"
  • Daniela Bejan: "Este un vis care a devenit realitate: să cânt pe această scenă."
  • Elena Mîndru: "Această seară reprezintă apogeul carierei mele."
  • Irina Revenco: "Mie nu-mi place să mă mulțumesc cu puțin."
  • Mădălina Țurcan: "Concursul ăsta m-a maturizat foarte mult. M-am văzut crescând."
  • Simona Delegeanu: "Simt că este începutul unei noi ere și începutul sună bine."

VIDEO Promo: SuperStar România - Semifinalele 3 și 4

SuperStar România are patru semifinale, iar în fiecare dintre ele intră câte 8 concurenți. Fiecare concurent interpretează câte două piese, alături de band-ul care se află pe scenă.

În fiecare semifinală sunt selectați câte doi concurenți care se califică direct în live-uri. Un al treilea concurent este ales de juriu pentru a intra la votul publicului. Concurenții aleși de juriu primesc wild card-uri, fiecare jurat acordând câte unul.

La finalul celor patru semifinale, 8 concurenți vor fi deja calificați, iar ceilalți 4, care au primit wild card-uri, vor spera că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri. În următoarea etapă, a live-urilor, ajung doar 10 concurenți.

Comentează

Trending