Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

SuperStar România - Ultimele recall-uri din etapa CLUB propulsează concurenții în semifinale

SuperStar România a ajuns în etapa Club. Concurenții calificați cântă, pentru prima oară, în fața publicului, această etapă a emisiunii desfășurându-se într-un club cunoscut din București. Cei care impresionează juriul sunt trimiși în semifinalele SuperStar România.

Publicat

pe

Promo SuperStar Recall CLUB
Promo SuperStar Recall CLUB │ FOTO: Captură YouTube

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt gata să se așeze comod pe locurile special pregătite pentru ei în club și să se bucure de un spectacol senzațional. Fiecare concurent a pregătit o piesă care-l reprezintă și abia așteaptă să o prezinte pe cea mai mare scenă de până la acest moment.

"Ce-o fi în sufletul lui acum?", se întreabă Smiley înainte să-l asculte pe unul dintre concurenții calificați. Răspunsul va veni de la fiecare dintre cei care au ajuns până aici, în clipa în care vor avea parte de întâlniri personalizate cu jurații, după ce vor cânta.

Declarațiile concurenților de la SuperStar România înainte de etapa Club  -"Vreau să trăiesc momentul, să simt totul"

Vineri, de la 20:30, urcă pe scenă primii 25 de concurenți. "Sunt pregătit să ies pe scenă", "Vreau să trăiesc momentul, să simt totul" sau "Abia aștept să le arăt tuturor cât de bine mă simt" sunt doar câteva dintre gândurile lor înainte de a intra pe scenă. Au avut parte de repetiții, simt că presiunea este tot mai mare, însă vor avea o singură șansă să arate ceea ce pot.

Din cei 49 de concurenți rămași în competiție, doar 32 vor avansa către semifinale. Penultima etapă de la SuperStar România se desfășoară la Arenele Romane.

VIDEO SuperStar România - Promo Recall Club

Semifinalele SuperStar România au fost filmate la Arenele Romane în luna august. Publicul a fost selectat prin concurs, la fiecare dintre cele patru concerte participând câte 100 de spectatori.

SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Comentează

Trending