Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Stranger Things" 4 va debuta în 2022; vezi trailerul oficial - VIDEO

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului "Stranger Things". Îndrăgita poveste va începe un nou capitol, cel de-al patrulea, în vara lui 2022. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Millie Bobby Brown în trailerul "Stranger Things 4"
Millie Bobby Brown în trailerul "Stranger Things 4" │ FOTO: captură YouTube

Netflix a anunțat că mult așteptatul sezon al serialului supranatural va avea premiera în vara anului 2022. Serviciul de streaming nu a anunțat încă data exactă, dar a dezvăluit toate titlurile episoadelor și un nou trailer, ce o arată pe Eleven (Millie Bobby Brown) la noua ei școală din California.

La sfârșitul celui de-al treilea sezon, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

În clasica manieră "Stranger Things", trailerul lasă loc imaginației o mare parte din ce urmează să se întâmple în noul sezon. Ce este clar pentru moment este că o reuniune de vacanță între Mike și Eleven este la orizont și pare să includă niște oaspeți nedoriți angajați de guvern. Cunoscuții seriei - Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, David Harbour, Natalia Dyer, Joe Keery, Maya Hawke, Cara Buono, Sadie Sink și Matthew Modine - revin în noul capitol al serialului.

Episoade "Stranger Things" 4:

  1. The Hellfire Club
  2. Vecna’s Curse
  3. The Monster and the Superhero
  4. Dear Billy
  5. The Nina Project
  6. The Dive
  7. The Massacre at Hawkins Lab
  8. Papa
  9. The Piggyback

Trailer "Stranger Things" 4:

Trending