Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sting concertează la Cluj-Napoca în martie 2022

Sting va susține anul viitor un nou concert în România. După show-ul din 2017, muzicianul revine la Cluj-Napoca pe 15 martie 2022. Evenimentul se va desfășura pe BT Arena, concertul intitulat My Songs urmând să includă în setlist cele mai îndrăgite cântece din repertoriul lui Sting.

Publicat

pe

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017
Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Chiar dacă pe 19 noiembrie Sting lansează un nou material de studio, intitulat "The Bridge", muzicianul va susține la Cluj-Napoca un concert de tip Best Of, care va bifa cele mai cunoscute și iubite piese din vastul său repertoriu, melodii compuse atât în perioada The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", ce "îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", concertul My Songs, pe care Sting îl va prezenta la Cluyj pe 15 martie 2022 , va include hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man". De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" și multe altele.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). Joe Sumner, fiul lui Sting, va fi prezent la toate datele nou anunțate, în calitate de invitat special.

Bilete la concertul Sting de pe 15 martie 2022

  • Biletele se pun în vânzare vineri, 12 noiembrie, la ora 11:00. Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a cumpăra bilete în pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com.

"The Bridge", cel mai recent album al lui Sting, exemplifică prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție de piese îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love".

Povestea noului album Sting, expusă în cadrul show-ului "On the Bridge"

Noul serial săptămânal web TV al lui Sting, "On the Bridge", oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți, la ora 9:00/ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea, la ora 9am/ET.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist, Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame. Ca artist solo, Sting are în palmares alte 11 premii Grammy, trei trofee Brit, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la premiile Tony, precum și distincția "Personalitatea anului", oferită în cadrul MusiCares 2004.

Trending