Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sting a lansat albumul "The Bridge"

Sting a lansat albumul "The Bridge", ce conține single-urile "Rushing Water" și "If It's Love". Cel de-al 15-lea album de studio al lui Sting prezintă talentul său prolific și divers în compoziție.

Publicat

pe

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017
Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Reprezentând diverse etape și stiluri de-a lungul carierei sale și inspirându-se din genuri, inclusiv rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic "The Bridge" prezintă sunetul chintesențial al lui Sting. Discul este scris și înregistrat de-a lungul ultimului an, în izolare, alături de un grup de muzicieni de încredere, care au înregistrat de la distanță: Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Branford Marsalis (saxofon), ManuKatché (tobe), Martin Kierszenbaum (clape), Fred Renaudin (sintetizator) și vocaliștii Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry și Laila Biali.

Toate melodiile de pe "The Bridge" sunt produse de Sting și Martin Kierszenbaum, cu excepția piesei "Loving You", cântec produs de Sting, Maya Jane Coles și Martin Kierszenbaum. "The Bridge" este disponibil pe CD, vinil, casetă muzicală și pe toate platformele digitale de streaming și descărcare.

Tracklist "The Bridge" - Sting:

  1. Rushing Water
  2. If It's Love
  3. The Book of Numbers
  4. Loving You
  5. Harmony Road
  6. For Her Love
  7. The Hills on the Border
  8. Captain Bateman
  9. The Bells of St. Thomas
  10. The Bridge
  11. Waters of Tyne (Deluxe Edition Bonus Track)
  12. Captain Bateman's Basement (Deluxe Edition Bonus Track)
  13. (Sittin' On) The Dock of the Bay (Deluxe Bonus Track)
  14. I Guess the Lord Must Be în New York City (Japan Bonus Track)

Sting - If It's Love (Animated Video)

Compozitor, interpret, autor, actor, activist, Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame. Ca artist solo, Sting are în palmares alte 11 premii Grammy, trei trofee Brit, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la premiile Tony, precum și distincția "Personalitatea anului", oferită în cadrul MusiCares 2004.

Trending