Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sezonul 5, vol. 2 "La Casa de Papel" / "Money Heist" - Trailer final și posibile spin-off-uri

Serialul "La Casa de Papel" ("Money Heist" / "Fabrica de bani") ajunge la final anul acesta. Volumul 2 al sezonului 5 apare în decembrie, odată cu aceste episoade urmând să ia sfârșit povestea îndrăgitelor personaje El Profesor, Lisbon și Alicia Sierra. Finalul ar putea fi, însă, un nou început, creatorul serialului, Álex Pina, anunțând că are deja o mulțime de idei de spin-off-uri.

Publicat

pe

Álvaro Morte (The Professor) în trailer-ul final al sezonului 5, vol. 2 "La Casa de Papel"
Álvaro Morte (The Professor) în trailer-ul final al sezonului 5, vol. 2 "La Casa de Papel" │ FOTO: Captură YouTube

Sezonul 5, vol. 2 al serialului "La Casa de Papel" apare pe Netflix pe 3 decembrie. Ultimele 5 episoade vor conduce către un final cutremurător, miza pusă în joc fiind mai mare ca niciodată. Într-un interviu pentru EW, creatorul seriei, Alex Pina, a dezvăluit câteva elemente cheie ale părții finale din ultimul sezon.

Alex Pina: "Gașca va fi acum împinsă în situații ireversibile, într-un război sălbatic"

"Ne mutăm de la un joc de șah - bazat pe o strategie atent gândită - la o strategie de război: atac și dispută. Întotdeauna încercăm să avem adversari carismatici, inteligenți, atractivi. În acest caz, al filmului de război, căutăm și personaje a căror inteligență să poată ține piept strategiilor Profesorului.

Adrenalina este în ADN-ul serialului "La Casa de Papel". La fiecare treizeci de secunde au loc evenimente care perturbă personajele. Adrenalina amestecată cu sentimentele izvorâte din evoluția unor personaje complexe, magnetice și imprevizibile va continua până la sfârșitul jafului din Banca Spaniei.

Cu toate acestea, gașca va fi acum împinsă în situații ireversibile, într-un război sălbatic: este partea cea mai memorabilă din toate părțile pe care le-am filmat. Este acțiune și emoție, comedie neagră și dramă, romantism și patos", a detaliat Alex Pina.

Ce aflăm despre plot din ultimul trailer al Sezonul 5, vol. 2 "La Casa de Papel"

Ultimul trailer al serialului "La Casa de Papel" ne dezvăluie că El Profesor intră în Banca Spaniei. Acesta va comite o mare greșeală, ce l-ar putea costa totul.

"Tokyo (Ursula Corbero) este moartă și inamicul încă pândește în Banca Spaniei, rănit, dar mai periculos ca niciodată. Confruntându-se cu cea mai întunecată oră de până acum, gașca pune la cale un nou plan îndrăzneț de a scoate aurul fără ca nimeni să observe. Și pentru ca situația să fie și mai încurcată, e posibil ca El Profesor să fi comis cea mai mare greșeală din viața lui", aflăm din acest ultim trailer.

VIDEO: La Casa de Papel ("Money Heist") (Sezon 5, Vol. 2 | Trailer Oficial Netflix)

Odată cu apropierea de finalul serialului "La Casa de Papel", Alex Pina anunță că are în plan foarte multe idei de spin-off-uri. Nimic nu a fost încă anunțat oficial, dar considerând succesul seriei, sunt șanse destul de mari ca povestea personajelor din "La Casa de Papel" să nu se încheie cu adevărat pe 3 decembrie.

Ce idei de spin-off are Alex Pina pentru personajele din "La Casa de Papel"

Potrivit unor declarații făcute pentru Oprah Magazine, Alex Pina e interesat să scrie o mulțime de scenarii de spin-off, complexitatea personajelor inspirându-l să ducă povestea și mai departe.

"Avem o mulțime de posibilități pentru spin-off-uri, iar asta cred că se datorează identităților puternice ale personajelor. Mereu am avut grijă ca personajele să aibă mai multe substraturi, să fie complexe. Cred că aproape fiecare personaj din "Money Heist" are o dualitate care ar putea fi exploatată într-un spin-off. Le-am putea urmări pe toate într-un alt context.

Arturito ar putea fi personaj într-o comedie neagră. Un show centrat pe Berlin ar fi foarte ușor de imaginat - e un misogin, un psihopat, un egocentric, un narcisist, un delicvent și un violator...dar, cu toate acestea, sunt o mulțime de oameni care îl adoră pentru faptul că pune preț pe prietenie, loialitate și fraternitate.

Apoi mai e Nairobi și El Profesor...Denver este un alt personaj care are propriul său șarm. Mi-ar plăcea să scriu spin-off-uri pentru toți!"

Cu ce actori ne reîntâlnim în "Money Heist" /"La Casa de Papel" - Sezon 5, Vol. 2

Pe lângă Alvaro Morte (El Profesor), din distribuția sezonului 5, vol 2 a serialului "La Casa de Papel" fac parte și Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna și Najwa Nimri, printre alții.

Serialul fenomen "La Casa de Papel" a înregistrat un record de vizualizări cu sezonul patruacesta depășind pragul de 65 de milioane de vizionări. Producția fost apreciată și de către critici, fiind premiată cu Emmy în categoria Best Drama Series.

Comentează

Trending