Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SAGA Festival a lansat aftermovie-ul primei ediții - VIDEO

SAGA lansează aftermovie-ul primei ediții a celui mai mare festival de muzică electronică din București. Cu numai 2 luni în urmă, zeci de mii de oameni au petrecut trei zile pline de energie alături de DJii lor preferați, într-un cadru în care imaginația și creativitatea au jucat rolul principal.

Publicat

pe

Saga Festival 2021
Saga Festival 2021 │ FOTO: Saga Festival

Festivalierii au avut parte de un show fantastic și de un concept unic în România, iar SAGA a fost locul perfect pentru crearea unor noi prietenii de durată și a unei conexiuni incredibile cu artiștii. Puteți citi recenzia noastră aici.

Acum este momentul ca toți cei care au spus #WeAreSAGA să retrăiască momentele formidabile de la începutul toamnei și să se pregătească pentru o nouă ediție incendiară, care va duce întrega experiență la un nou nivel.

VIDEO: Aftermovie SAGA Festival 2021

SAGA Festival 2022 se va desfășura în zilele de 3, 4 și 5 iunie. Lineup-ul este deja în curs de pregătire, după cum Allan Hardenberg, CEO ALDA, a anunțat imediat după încheierea primei ediții.

"Deja purtăm discuții cu artiștii, avem nume mari pentru anul viitor, pe care vom începe să le anunțăm în numai câteva săptămâni. Publicul este cel mai important pentru noi și ne dorim de fiecare dată să-l surprindem cu cele mai interesante proiecte. Tot ce putem spune în momentul acesta este că ne vom reîntâni mai repede decât vă imaginați", a declarat Allan Hardenberg - CEO ALDA.

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival este primul festival de muzică electronică din București. Line-up-ul ediției din 2021 a inclus nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală au urcat Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 10 septembrie 2021

SAGA Festival 2021

Loc
Romaero
Comentează

Trending