Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Programul Târgului de Crăciun din sectorul 6 București | West Side Christmas Market 2021

În sectorul 6 din București are loc în 2021 prima ediție West Side Christmas Market. În cadrul Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei publicul se va putea întâlni cu Moș Crăciun și va avea acces la patinoar. Se vor comercializa, de asemenea, diferite produse artizanale și bucate tradiționale.

Publicat

pe

West Side Christmas Market în sectorul 6 București
West Side Christmas Market în sectorul 6 București │ FOTO: Primăria Sectorului 6 București

Prima ediție a târgului de Crăciun West Side Christmas Market se desfășoară în Parcul Drumul Taberei, în perioada 25 noiembrie - 26 decembrie. Bradul natural, înalt de 8 metri, împodobit cu fulgi de nea, steluțe și leduri cu motive de sărbătoare va fi amplasat în ghiveci, în mijlocul târgului. Iar la finalul sărbătorilor va fi replantat, alături de ceilalți brăduți care vor decora tabloul de poveste.

West Side Christmas Market 2021 - Program și activități

Târgul de Crăciun se deschide joi, 25 noiembrie, la ora 18.00, și este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în Parcul Drumul Taberei. Tot spectacolul fabulos se va desfășura în cuva lacului de agrement. Accesul se va face cu certificatul verde.

"West Side Christmas Market" va avea loc zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 12:00 - 20:00, iar intrarea este gratuită. Aici puteți avea parte de momente speciale, petrecute în familie, în aer liber, într-un decor de poveste, animat de colinde.

Moș Crăciun și patinoar la West Side Christmas Market 2021

Un Moș Crăciun, înalt de cinci metri, sosit cu sania lui va completa peisajul, alături de alte personaje fantastice. Iar ca bucuria să fie completă, cei mici se vor putea da în carusel.

Punctul de atracție va fi însă patinoarul amenajat în cuva lacului, ce măsoară 1.000 mp. O oră de dat pe gheață va costa 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei.

Din peisajul de la "West Side Christmas Market" nu vor lipsi vinul fiert, turta dulce, cozonacii, plăcintele și alte bucate tradiționale savuroase, pe care le veți găsi aburinde, la cele zece food truck-uri.

De asemenea, 30 de căsuțe împodobite vor fi deschise pentru ca voi să vă găsiți inspirația pentru cele mai șic cadouri. Meșterii vin și ei cu noua colecție de globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente pentru brad.

Alte două Târguri de Crăciun sunt deschise la Sir și în parcarea de la Crângași

Totodată, Primăria Sectorului 6, prin Administrația Comercială Sector 6, a deschis pe 25 noiembrie alte două târguri de Crăciun. Unul în zona Sir și altul în parcarea aflată vizavi de Piața Crângași, unde, pe lângă celebrele căsuțe din lemn, va fi amenajat și un restaurant cu bucate tradiționale. Accesul este liber, fără taxă.

Comentează

Trending