Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

O melodie în limba română a cucerit Franţa, cu 10 milioane de vizualizări

Parcă de nicăieri a apărut un hit cu aproape 10 milioane de vizualizări şi lucrul surprinzător e că avem de-a face cu o piesă în limba română. Vine de la vloggerul francez Squeezie, care a compus trupa Trei Degete şi a creat piesa "Time Time". Aduce cu "Dragostea din Tei" de la O-Zone şi a cucerit publicul francez, cu aproape 10 milioane de vizulizari în 5 zile. Se poate asculta în articol.

Publicat

pe

Videoclip Trei Degete Time Time
Videoclip Trei Degete Time Time │ FOTO: Squeezie

Cei trei prieteni care compun formaţia Trei Degete trec printr-o serie de aventuri în timp şi spaţiu în clipul "Time Time". Versurile nu au un sens anume, ci sunt mai degrabă gândite să fie haioase: "sunt fericit că mănânc un pepene", "dansăm în time time, aşa că e fain fain". Se lasă cu călătorie în timp, cu cavaleri cu săbii, ghilotine, cowboy şi extratereştri pe final de videoclip. E cazul clasic de "bubblegum pop", care e doar despre veselie şi vibe, mai mult decât despre o creaţie muzicală de excepţie.

Squeezie este unul dintre cei mai apreciaţi vloggeri din Franţa, cu peste 16 milioane de abonaţi. CD-ul cu single-ul a avut peste 40.000 de unităţi vândute şi asta doar în primele 48 de ore. Mesajul noii piese e legat de plăcerea şi fericire de a mânca un pepene fără sâmburi şi despre călătoria în timp alături de prieteni. În acest moment "Time Time" este cea mai ascultată melodie de pe Spotify în Franţa şi se află pe locul 2 pe Deezer în România.

Squeezie este cel mai urmărit vlogger francofon din lume în ultimii 2 ani. Pe numele său real Lucas Hauchard, YouTuberul are 25 de ani şi a devenit faimos pentru sketch-uri, prank-uri şi clipuri cu reacţii la cele mai populare teme ale momentului. Alături de prietenii săi creează parodii la clipuri şi piese celebre. În cazul lui "Time Time", cei trei au luat lecţii de limba română de la o româncă numită Anca. Acest single este produs al unei campanii de brainstorming ample, iar Squeezie a adus împreună 6 compozitori în 2 echipe, care au petrecut 3 zile într-o frenezie de creaţie, încercând să creeze un hit în stilul începutului de ani 2000, ca "Dragostea din Tei".

Primul grup de 3 muzicieni se numeşte Ambiance Skandal şi a recreat o melodie hip-hop franceză. Între timp Squeezie, alături de Myd şi Krono au creat formaţia "Trei Degete" şi au venit cu o meldoie inspirată de "Dragostea din Tei". Totul are un twist pozitiv: veniturile generate de piese vor fi donate unei asociaţii caritabile.

Trending