Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Netflix a lansat prima colecție de jocuri video; două sunt cu tematică "Stranger Things"

Utilizatorii Netflix se pot bucura acum de cinci titluri, primele incursiuni ale serviciului de streaming în lumea jocurilor virtuale. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Logo Netflix
Logo Netflix

Netflix își anunțase din vară intențiile de a se extinde pe piață cu noi materiale. La acea vreme, serviciul de streaming îl angajase pe Mike Verdu în funcția de vicepreședinte al departamentului de dezvoltarea jocurilor video. Iată că acum, Netflix le poate oferi abonaților cinci jocuri video, primele din colecție.

Jocurile pot fi descărcate din Google Play și sunt momentan disponibile pentru dispozitivele Android. Înainte de a începe jocul, utilizatorilor li se va cere să își verifice calitatea de abonat Netflix în cadrul aplicației. Jocurile sunt incluse ca parte a abonamentului general - fără taxe suplimentare, reclame sau achiziții în aplicație.

Care sunt cele cinci jocuri disponibile?

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Teeter Up
  • Shooting Hoops

Așa cu se poate observa, două jocuri din colecție sunt legate de serialul original Netflix - "Stranger Things". "Stranger Things 3: The Game", dezvoltat de studioul BonusXP, este un joc bazat pe cel de-al treilea sezon al serialului, ce le permite utilizatorilor să parcurgă evenimente familiare din serial, să pornească în misiuni și să rezolve mistere.

"Stranger Things: 1984" este descris ca o aventură retro action, asemănătoare cu jocurile arcade din anii ’80, permițând jucătorilor să rezolve puzzle-uri și să colecteze vafe Eggo și gnomi.

Trending