Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moonspell concertează la Cluj-Napoca și București în 2022

Moonspell va susține anul viitor două concerte în România. Trupa de gothic metal va cânta în Cluj-Napoca și București, evenimentele urmând să respecte normele în vigoare la momentul desfășurării acestora.

Publicat

pe

Solistul Fernando Ribeiro in concert la Metalhead Meeting, Arenele Romane 7 iunie 2014.

Concertul Moonspell de la Cluj-Napoca va avea loc marți, 10 mai 2022, la FORM Space, iar concertul de la București va avea loc pe 12 mai, la Arenele Romane, în aer liber.

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internțional. Cu o activitate ce se extinde pe trei decenii, Moonspell are în discografie 12 albume de studio, cel mai recent apărând pe piață la începutul acestui an. Materialul se numește "Hermitage" și include single-urile "The Greater Good" și "The Hermit Saints".

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume, alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și multi alții.

Moonspell este recunoscută pentru forta emanată în cadrul show-urilor live, forță la care vom fi și noi martori în curând.

"Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul 'The Greater Tour', pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii.

În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar, pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell, vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart", a declarat solistul Fernando Ribeiro.

Prețuri bilete la concertele Moonspell de la Cluj-Napoca și București:

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din Cluj-Napoca - Form Space:

  • earlybird (primele 100 de bilete) - 99 lei
  • presale (următoarele 200 de bilete) - 119 lei
  • presale - 139 lei
  • la acces - 170 lei

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din București - Arenele Romane:

  • earlybird (primele 200 de bilete) - 99 lei la Acces General si 139 lei la Golden Circle
  • presale - 119 lei la Acces General si 159 lei la Golden Circle
  • la acces 140 lei la Acces General si 180 lei la Golden Circle

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Concerte & turnee

Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris, Infected Rain au fost confirmate la Metalhead Meeting 2024

Lineup-ul festivalului Metalhead Meeting 2024 a fost completat cu mai multe formații, printre care Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris și Infected Rain. Mai mult, au fost puse în vânzare și biletele de o zi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupe noi confirmate la Metalhead Meeting 2024
Trupe noi confirmate la Metalhead Meeting 2024 │ FOTO: Metalhead www.facebook.com

Trupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) și Infected Rain (MD) completează lineup-ul festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc între 17 și 20 iulie la Romexpo, în Pavilionul Central.

Programul definitiv al primei zi de festival - 17 iulie

Odată cu anunțul noilor trupe, programul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest (cu un show de 90 de minute), Steel Panther, Alestorm și Ne Obliviscaris.

De asemenea, biletele pentru această zi sunt deja în vânzare, la prețul de 279 lei (+ taxe). Sunt disponibile doar 1000 de bilete la acest preț, iar după epuizarea acestora se vor pune în vânzare alte 1000 de tichete, la prețul de 350 lei (+ taxe).

Organizatorii vor finaliza în curând și programul celorlalte zile și vor pune la dispoziția participanților bilete de o zi și pentru acestea.

Camping Metalhead Meeting 2024

Organizatorii pregătesc un camping la Metalhead Meeting 2024. Acesta costă 149 de lei (+ taxe) de persoană, pentru cele 4 zile de festival. Zona de camping se află fix lângă cupola Romexpo și are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitățile incluse sunt dușuri, toalete, food court și zona de bar cu prețuri de camping (nu de festival), pază, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la prânz și se închide pe 21 iulie, tot la prânz. Fix lângă camping este și parcarea B unde festivalierii își pot lăsa mașinile contra cost. Organizatorii nu oferă și corturi, participanții trebuie să vină de acasă cu ele.

Mai multe detalii despre Metalhead Meeting 2024

Anul acesta festivalul oferă o singură categorie de bilete și o zonă VIP la etaj (inel 1) cu facilități extra.

Tot din 2024, concertele vor ține în anumite zile până la miezul nopții, asta înseamnă mai mulți artiști și setlisturi mai lungi, dar și o rockotecă după concerte. În exteriorul Pavilionului va exista și o zonă de merch, o zonă de mese cu un food court generos, dar și alte activități.

Prețuri bilete Metalhead Meeting 2024

  • Biletele se găsesc online, la prețuri cuprinse între 279 lei (+taxe) și 966 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending