Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moonspell concertează la Cluj-Napoca și București în 2022

Moonspell va susține anul viitor două concerte în România. Trupa de gothic metal va cânta în Cluj-Napoca și București, evenimentele urmând să respecte normele în vigoare la momentul desfășurării acestora.

Publicat

pe

Solistul Fernando Ribeiro in concert la Metalhead Meeting, Arenele Romane 7 iunie 2014.

Concertul Moonspell de la Cluj-Napoca va avea loc marți, 10 mai 2022, la FORM Space, iar concertul de la București va avea loc pe 12 mai, la Arenele Romane, în aer liber.

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internțional. Cu o activitate ce se extinde pe trei decenii, Moonspell are în discografie 12 albume de studio, cel mai recent apărând pe piață la începutul acestui an. Materialul se numește "Hermitage" și include single-urile "The Greater Good" și "The Hermit Saints".

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume, alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și multi alții.

Moonspell este recunoscută pentru forta emanată în cadrul show-urilor live, forță la care vom fi și noi martori în curând.

"Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul 'The Greater Tour', pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii.

În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar, pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell, vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart", a declarat solistul Fernando Ribeiro.

Prețuri bilete la concertele Moonspell de la Cluj-Napoca și București:

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din Cluj-Napoca - Form Space:

  • earlybird (primele 100 de bilete) - 99 lei
  • presale (următoarele 200 de bilete) - 119 lei
  • presale - 139 lei
  • la acces - 170 lei

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din București - Arenele Romane:

  • earlybird (primele 200 de bilete) - 99 lei la Acces General si 139 lei la Golden Circle
  • presale - 119 lei la Acces General si 159 lei la Golden Circle
  • la acces 140 lei la Acces General si 180 lei la Golden Circle

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

PUBLICITATE
Comentează

Trending