Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre şi Elwira au câştigat sezonul 4 Asia Express (Rezumat Finală)

Pe 28 noiembrie 2021 a fost difuzată pe Antena 1 mult aşteptata finală a sezonului 4 Asia Express. Lupta din finală s-a dat între două echipe, cea lui Mihai Petre şi Elwira Petre versus Emy şi Cuza de la "Noaptea Târziu". Probele s-au desfăşurat în Israel şi ce s-a întâmplat aflaţi în articol.

Publicat

pe

Finala Asia Express sezonul 4 2021 Antena 1
Finala Asia Express sezonul 4 2021 Antena 1 │ FOTO: Antena 1

Înainte de toate breaking news-ul momentului este că Mihai Petre şi Elwira Petre au câştigat sezonul 4 Asia Express. Cei doi au plecat acasă cu 30.000 de euro şi au avut de luptat serios în ultima serie de probe. Ultimele întreceri au fost în Tel-Aviv şi Ierusalim, unde s-a lăsat cu lacrimi, stres, oboseală şi probe tip escape room. Iniţial Emy şi Cuza de la "Noaptea Târziu". au avu un avantaj, dar unul pierdut rapid în tabăra de antrenament Fauda.

Acolo cei 4 concurenţi au făcut cursuri de Krav Maga şi au tras cu arma. Elwira a fos starul acestei probe, fiind un ţintaş şi executant de mişcări de auto apărare excelent. A fost şi un moment emoţionat la Zidul Plângerii, unde Mihai şi Elwira au scris 4 mesaje despre momente grele din viaţa lor, punându-le în crăpăturile din zid, că mesaje spre Dumnezeu. A fost şi o probă tip escape room, cu echipele închise într-o cameră de hotel cu o valiză cu cifru, iar cei 4 s-au chinui să afle care sun codurile necesare, primind şi indicii prin plicurile pe care nu aveau voie să le deschidă multă vreme.

Au alergat prin bazaruri căutând un imitator al lui Iisus şi au numărat o cantitate ameţitoare de umbrele colorate deasupra pieţei. Ultima probă a implicat urmărirea pe o tabletă a unui punct care se tot mişca, iar maşina lui Emy şi Cuza a cedat fix în faţa limuzinei care era ţinta.

Legat de câştigători se pare că acel cont de Instagram cunoscut drept Viperele Vesele a avut dreptate din nou, prezicând câştigătorii cu multe săptămâni în urmă, la fel ca la ultimele sezoane "Chefi la Cuţite".

Drumul Împăraţilor din Asia Express a început în Turcia, cu 9 echipe aliniate la start: Connect-R şi Shift, Mihai Petre şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora sa, Estera Buble, Patrizia Paglieri şi fiul său, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu şi soţia sa, Eliza, Alexandra Ungureanu şi mama sa, Anca Ungureanu, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica sa, Maria Sparenta şi Lorelei şi Zarug.

Irina Fodor a prezentat acest sezon, care i-a dus pe concurenţi în Turcia, Iordania, Israel, Georgia, Azerbaidjan.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending