Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Masked Singer România 2021 - Păunul intră în show, iar Fluturele dezvăluie că își adoră soțul

Celor 7 măști rămase în concurs la Masked Singer România 2021 li se alătură un nou personaj: Păunul. Joi seară, publicul se reîntâlnește cu toate vedetele care au reușit să ajungă până în această etapă.

Publicat

pe

Păunul, un nou personaj la Masked Singer România 2021
Păunul, un nou personaj la Masked Singer România 2021 │ FOTO: PRO TV

Fluturele, Muma Pădurii, Lady Panda, Oul Dragonilor, Pinguinul, Șaorma și Albina reintră pe scena Masked Singer, în această seară, pentru a ține păstrat ascuns cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Competiția va trece într-o altă etapă pentru că în lupta pentru marele trofeu va mai intra o mască: Păunul. Cu drepturi depline, personajul va încerca să-și securizeze locul în emisiune și să ajungă cât mai aproape de Marea Finală.

Fluturele oferă noi indicii: "Nu sunt o romantică, dar îmi ador soțul. Știu ce vreau de la viață și nu fac rabat de la nimic când vine vorba de familie"

Joi seară, Fluturele îi va surprinde pe detectivii Masked Singer România cu piesa pe care alege să o cânte: "E piesa mea, "Flashback"!", va spune INNA. Indiciile pe care masca le va oferi vor crea și mai mult mister în jurul persoanei care și-ar putea ascunde identitatea sub costum.

"Mă bucur că nu v-am întristat săptămâna trecută cu povestea mea. Pe cât de încercată mi-a fost viața, pe atât de colorat îmi e sufletul. M-am schimbat enorm și am învățat să cad în picioare. Am învățat că oricât ai fi de tăvălit de soartă trebuie să te ridici, să te scuturi și să mergi mai departe. Sunt un fluture complet, mi-am găsit și jumătatea. Fluturii din stomac s-au activat când mi-am zărit pentru prima oară partenerul. Nu sunt o romantică, dar îmi ador soțul. Știu ce vreau de la viață și nu fac rabat de la nimic când vine vorba de familie", va spune Fluturele în această seară, la Masked Singer România.

În ediția trecută, publicul a aflat ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii Papagalului. Trei din cei patru detectivi au reușit să ghicească vedeta de sub mască. Găsiți mai multe detalii în rezumatul publicat pe InfoMusic.

Comentează

Trending