Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mariah Carey dă startul sărbătorilor de iarnă - VIDEO

Mariah Carey sau "Regina Crăciunului", cum a fost numită de internauți, este pregătită de sărbătorile de iarnă. Artista a publicat un clip pe paginile sale de socializare. Scurtul videoclip ascunde și o surpriză pentru fani.

Publicat

pe

Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition)
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition)

Acum că Halloween-ul s-a încheiat, Mariah Carey vrea ca lumea să știe că este pregătită pentru sărbătoarea ei preferată! Carey a postat un scurt videoclip amuzant pe Instagram care arată tranziția spre Crăciun, iar cântăreața le-ar putea face fanilor o surpriză muzicală.

Clipul o prezintă pe cântăreață îmbrăcată într-o rochie roșie, purtând tocuri înalte și fiind înarmată cu o bâtă de baseball. Mariah ajunge în fața a trei dovleci de Halloween, pe care se citesc cuvintele "It's Not Time" (Nu este timpul). Artista sparge cu bâta dovleacul pe care este gravat cuvântul "Not". Astfel, Mariah ne anunță că Este Timpul pentru sărbătorile de iarnă.

Mai mult, clipul scoate în evidență data de 5 noiembrie. Fanii artistei au fost intrigați de ce ar putea semnifica acea zi, mulți fiind de părere că este vorba de o nouă piesă. Melodia s-ar intitula "Falling In Love At Christmas". Alți admiratori ai artistei s-au gândit că Mariah ar putea lansa un album special cu piese de Crăciun. Nu ne rămâne decât mai așteptăm câteva zile și să aflăm ce ne-a pregătit Mariah. Între timp, putem asculta celebra "All I Want For Christmas Is You".

"All I Want For Christmas Is You" este una dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei. A fost lansată în 1994 și este extrasă de pe albumul "Merry Christmas". Piesa s-a bucurat de un succes imens, ajungând pe locul întâi în topuri din ţări ca Australia, Canada, Franţa, Germania şi SUA. În 2019, a urcat pe locul întâi în Billboard Hot 100 pentru prima oară, la 25 de ani de la debut. Melodia a generat peste 60 de milioane de dolari doar din drepturile de autor și a devenit un veritabil simbol al Crăciunului.

Comentează

Muzică nouă

Ariana Grande și Mariah Carey au lansat remixul piesei "yes, and?" - AUDIO

Ariana Grande s-a reunit cu Mariah Carey pentru o variantă remixată a recentului single, "yes, and?". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Mariah Carey / Ariana Grande
Mariah Carey / Ariana Grande │ FOTO: capturi YouTube

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Ariana și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare pe Instagram, cu următorul mesaj:

"Îți mulțumesc din suflet pentru acest vis devenit realitate și pentru că ți-ai presărat strălucirea și magia pe micul meu cântec, Mariah Carey! Înseamnă mai mult pentru mine decât aș putea articula vreodată și abia aștept ca toată lumea să audă asta! Te iubesc veșnic!"

Artista de 30 de ani se pregătește pentru lansarea celui de-al șaptelea album de studio, intitulat "eternal sunshine", pe 8 martie. Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

Între timp, Mariah Carey a anunțat o rezidență în Las Vegas în 2024, care sărbătorește albumul ei din 2005, "The Emancipation of Mimi". Show-urile vor debuta în luna aprilie.

AUDIO: Ariana Grande feat. Mariah Carey - yes, and?

Citește în continuare

Trending