Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Margareta Pâslaru lansează albumul "Vibrații sufletești", în beneficiul fundației World Vision România

La aniversarea celor 63 de ani creativi pe multiple planuri, Margareta Pâslaru lansesază în 2021 albumul "Vibrații sufletești", în beneficiul Fundației World Vision România. Este un album care include în 11 piese esența unei evoluții și crezul propriului motto, după care doamna Margareta Pâslaru s-a ghidat în ultimele decenii: "În tinerețe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim 'numele' spre binele altora".

Publicat

pe

Margareta Pâslaru - ”Vibrații sufletești”
Margareta Pâslaru - ”Vibrații sufletești”

Sărbătorirea celor 63 de ani de activitate neîntreruptă s-a desfășurat în etape, după cum urmează: în primăvară, Muzeul Municipiului București - Palatul Șuțu a omagiat-o pe Margareta Pâslaru prin organizarea expoziției retrospective ''Longevitate creatoare''. Apoi înregistrarea noilor compoziții proprii în Studioul Jolt si Andrei Kerestely pentru albumul ''Vibrații sufletești'', care se lansează astăzi, 22 noiembrie. În toamna roditoare a vieții artistice, Margareta Pâslaru a fost onorată cu Premiul Academic și Trofeul UCIN pentru întreaga sa activitate, la Gala Anuală a Uniunii Cineaștilor din România.

"Longevitatea creatoare devine testament artistic. Prin diversitatea albumului "Vibrații sufletești" depășim limite, din nou. Muzica ființei mele iese din tipare într-un circuit al iubirii de oameni. Pasiunea e acel ceva ce-ți dă putere, ca sorbind venin să crezi că-i miere", spune Margareta Pâslaru.

Albumul include trei mari compozitori care și ei susțin prin muzică copiii de la sate, Jolt Kerestely, Horia Moculescu și în memoriam George Grigoriu, prin donația fiicei sale Andreea Andrei. Mulțumirile se îndreaptă către invitații care au acceptat participarea pro bono la realizarea acestui album:

Margareta Pâslaru - "Vibrații sufletești" Tracklist:

  1. "Să-l fericești" - muzică și text Margareta Pâslaru
  2. "Serotonina ca o vacanță" - muzică și text Margareta Pâslaru
  3. "Biserici închise" - muzica Margareta Pâslaru, versuri Ana Blandiana, invitat special Andi Vasluianu
  4. "Vino la bunica" - muzică și text Margareta Pâslaru dupa o tema de Boccherini
  5. "The power is down" - muzică și text Margareta Pâslaru, duet cu Victor Apetrei
  6. "Cheia fericirii" - muzică și text Margareta Pâslaru, cântă Angela Ioana Gheorghiu
  7. "Tehomir" - muzică a capella Margareta Pâslaru, dedicație autorului Horațiu Mălăele
  8. "Iubiri platonice" - muzica Jolt Kerestely, text Margareta Pâslaru
  9. "Balanța inimii" - muzica Horia Moculescu, text Flavia Buref
  10. "Tangoul de sâmbătă seara" - in memoriam compozitorul George Grigoriu
  11. "Darul de la Nașu'" - muzică populară

Întreg albumul ''Longevitate creatoare'' poate fi ascultat pe toate platformele digitale. Acesta va putea fi găsit și în benzinăriile partenere, începând cu 22 noiembrie 2021.

Despre Fundația World Vision România

Fundația World Vision România este o organizație neguvernamentală care pune în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. ONG-ul este parte din marea familie World Vision International, prezentă în aproape 100 de ţări din întreaga lume.

Comentează

Trending