Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Justin Bieber își duce fanii în metavers, cu un nou concept de concert virtual

Justin Bieber a anunțat că va susține un concert în metavers, unde va cânta sub forma unui avatar digital. Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie și va fi găzduit de platforma Wave. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: Captură YouTube

Cântărețul de 27 de ani va interpreta melodii de pe albumul său "Justice" într-un concert virtual live pe Wave, o platformă virtuală de divertisment. Publicul va putea interacționa cu însuși Bieber, care își va controla avatarul digital printr-un costum de motion capture.

"Cred în Wave și îmi place că platforma este o nouă modalitate de a lua legătura cu fanii mei. Sunt încântat să folosesc această tehnologie pentru a aduce oamenii împreună și pentru a intra în legătură cu fanii din întreaga lume. Abia aștept ca ei să participe la acest eveniment interactiv", a declarat Justin Bieber.

Evenimentul le va oferi fanilor o privire futuristă asupra metaversului, îmbinând jocurile, efectele vizuale în timp real și interpretarea muzicală live într-o experiență interactivă captivantă. Publicul va merge într-o călătorie muzicală memorabilă cu Bieber.

Fanii care doresc să interacționeze cu Bieber în timpul concertului său virtual se pot înscrie gratuit pe Wave, sau pot urmări evenimentul printr-un livestream pe canalul YouTube al lui Bieber.

Trending