Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost diagnosticați cu COVID-19

Jon Bon Jovi și Bryan Adams și-au anulat aparițiile scenice pe care le aveau programate în weekend după ce au fost testați pozitiv la COVID-19. Bon Jovi ar fi trebuit să susțină un show acustic în Miami, iar Brian Adams era anunțat pe lista performerilor confirmați la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame de sâmbătă.

Publicat

pe

Jon Bon Jovi / Bryan Adams
Jon Bon Jovi / Bryan Adams │ FOTO: Capturi Youtube

Sâmbătă seară Jon Bon Jovi era așteptat să cânte într-un club din Miami, însă show-ul a fost anulat cu puțin timp înainte de ora concertului, spre dezamăgirea fanilor care ajunseseră deja la locație. Potrivit WSVN 7 News, muzicianul a fost testat pozitiv la COVID-19, decizia de contramandare a evenimentului fiind, astfel, inevitabilă. Show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 octombrie era unul acustic, care ar fi inclus un Q&A cu fanii și o petrecere cu tematică de Halloween.

Un reprezentant al artistului a oferit pentru Variety și un status al stării sale de sănătate. Potrivit acestuia, Jon Bon Jovi este "complet vaccinat și se simte bine".

Vocalistul este un susținător al respectării măsurilor de precauție în contextul pandemiei. Acesta s-a alăturat campaniei organizate de Bruce Springsteen în New Jersey: #MaskUpNJ.

Bryan Adams trebuia să participe la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021

Bryan Adams a fost și el nevoit să-și contramandeze în ultima clipă o apariție scenică. Muzicianul era unul dintre performerii care fuseseră anunțați la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021. Acesta ar fi trebuit să interpreteze alături de H.E.R. piesa "It’s Only Love" în onoarea Tinei Turner, ce a fost introdusă sâmbătă seară în Hall Of Fame. Diagnosticat cu COVID-19, acesta nu a mai putut participa, fiind înlocuit de Keith Urban.

Potrivit unui reprezentant al lui Adams, acesta este "complet vaccinat și nu are niciun fel de simptom", dar apariția sa din cadrul Rock and Roll Hall of Fame 2021 trebuia anulată pentru a se respecta protocolul în vigoare.

Bryan Adams a înregistrat în pandemie un nou album de studio, intitulat "So Happy It Hurts". Discul va fi lansat pe 11 martie 2022 și va fi urmat de un turneu în UK, câteva dintre date fiind reprogramările unor concerte ce au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Noul LP al lui Bryan Adams conține 12 piese și poate fi deja precomandat.

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Trending