Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Holy Molly lansează piesa "Shot a friend" - AUDIO

După succesul pieselor "Twinkle Twinkle" și "Menage A Trois", Holy Molly lansează piesa "Shot a friend". Cântecul este despre situația ingrată în care ne îndrăgostim, fără să ne dăm seama, de partenerul celui mai bun prieten.

Publicat

pe

Holy Molly - ”Shot A Friend” (Artwork)
Holy Molly - ”Shot A Friend” (Artwork)

Versurile și muzica au fost compuse de Olivia Addams, Marius Dia și Alex Parker, iar de producția piesei s-a ocupat integral Alex Parker.

"Piesa ("Shot a friend") a apărut de nicăieri în timp ce eram în studio pe un fundal ploios. Din cauză că a venit așa de nicăieri, am lăsat inspirația să mă ghideze și m-a dus către cele mai adânci sentimente: trădare, vinovăție, iubire, iertare, obsesie și tot ce este între. Cum v-am obișnuit, mi-am luat inspirația din experiențele personale. Voi știți cel mai bine că imi place să fac asta în piesele mele" a declarat Holy Molly.

Holy Molly lucrează deja la videoclipul piesei "Shot a friend", care va fi lansat săptămâna viitoare.

AUDIO: Holy Molly - "Shot a friend"

Piesele anterioare au răsunat în aproape toate teritoriile europene. "Twinkle Twinkle" a strâns 7 milioane de stream-uri pe Spotify. A intrat in Viral 50 Daily/Weekly în Norvegia, Suedia și România. În topurile Dance Apple a fost în Suedia, România, Danemarca, Bulgaria, Norvegia, Croatia, Lituania și Namibia. "Manage A Trois" a strâns 37M de stream-uri pe Spotify și a intrat in Viral 50 Weekly în Danemarca, Finlanda, Norvegia, Lituania, Slovacia, Ungaria, Elvetia, Latvia, Germania, Polonia, Suedia, Cehia, Austria, iar în topurile Apple a fost în peste 80 de țări.

Holy Molly este cântăreață, compozitoare și actriță. Vede muzica în centrul artelor datorită puterii ei de a vindeca. Versatilitatea ei este ușor de intuit din piesele lansate, dar și din videoclipuri unde putem vedea foarte ușor paleta de personaje pe care le interpretează. Toate piesele Holy Molly au o amprentă personală puternică deoarece își lasă inspirația să provină din adâncurile sufletului. Ultimul single, "C'est la vie", a fost lansat în colaborare cu duo-ul italiano-francez Shanguy și se bucură de susținerea radiourilor din Rusia, Ucraina și Polonia. În același timp, "Twinkle Twinkle" a fost ascultată în playlisturi precum Dance Bandeau, SLAP !, Bangers, Power Hour și Mainstage pe Spotify și pe Apple Music in TikTok Dance 2021.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending