Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Actrița Gal Gadot se transformă în Regina cea rea într-un nou film "Albă ca Zăpada"

Gal Gadot urmează să interpreteze un nou personaj marcant. După succesul cu "Wonder Woman", actrița se află în negocieri pentru a o portretiza pe Regina cea rea din cunoscuta poveste "Albă ca Zăpada". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Gal Gadot într-un interviu cu Jimmy Kimmel
Gal Gadot într-un interviu cu Jimmy Kimmel │ FOTO: YouTube / Jimmy Kimmel

Potrivit publicației Variety, Gal Gadot este pe punctul de a încheia un contract pentru a o readuce la viață pe malefica regină, într-o viitoare adaptare live-action marca Disney. Momentan, filmul nu are un titlu oficial.

Gadot va juca alături de Rachel Zegler ("West Side Story"), care a fost distribuită în rolul protagonistei - Albă ca Zăpada. Deoarece Gadot este cunoscută mai ales datorită personajului Wonder Woman din filmele DC, noul rol îi va oferi șansa de a arăta publicului latura de răufăcător.

Marc Webb, cel mai bine cunoscut pentru filmele "The Amazing Spider-Man" și "500 Days of Summer", urmează să regizeze viitoarea peliculă. Marc Platt servește ca producător alături de duo-ul de compozitori Benj Pasek și Justin Paul. Aceștia din urmă vor scrie și muzica noului film. Producția este de așteptat să înceapă în 2022.

Povestea Albei ca Zăpada a ajuns la urechile oamenilor datorită Fraților Grimm. Basmul urmărește o prințesă orfană care trăiește cu mama ei vitregă, Regina cea rea, care încearcă să o otrăvească. Cu ajutorul a șapte pitici, Albă ca Zăpada scapă de regină și, în cele din urmă, își găsește dragostea, trăind fericiți până la adânci bătrâneți.

Trending