Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Direcția 5 a transmis online un concert special; Urmărește show-ul integral - VIDEO

Pe 17 noiembrie, direcția 5 a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia. Întregul show a fost transmis online, fani de pretutindeni având ocazia de a asculta cele mai îndrăgite piese din repertoriul trupei. Disponibil, în continuare, publicului larg, concertul poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Direcția 5 a dorit ca fanii formației din țară, dar și de peste hotare, să urmărească concertul de pe 17 noiembrie, un eveniment special, ce s-a bucurat de prezența lui Toni Șeicărescu. Vocalistul a revenit anul trecut în trupa direcția 5, după o perioadă în care a activat în formația Iris, înlocuindu-l pe Cristi Minculescu.

"Bine ați venit, oamenilor de pe internet și celor din sala de aici, din Teatrul de pe Lipscani. Mulțumim din suflet că sunteți aici", a spus Marian Ionescu.

Din setlistul serii au făcut parte atât piese de pe cele mai recente albume, cât și melodii mai vechi, extrem de cunoscute. Cristian Enache a interpretat solo, dar și acompaniat, pe rând, de Alina și Toni, piese precum "Ești îngerul meu", "Simplu azi", "Am nevoie de tine", "Cel mai frumos cadou", "Pulbere de stele", "Paradis", "Am știut", "Când sunt cu tine", "E un ecou", "Vine o vreme"," Pur și simplu", "Forever Love", "De-aș putea", "Tot ce vrei", "Dacă ai ști", "Ai un loc", "Și ce dacă", "O fată ca ea". Trupa a cântat live, în premieră, și o piesă nouă, ce se va regăsi pe viitorul album.

VIDEO: direcția 5 | Concert special, 17 noiembrie

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În aprilie, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare

Trending