Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Demi Lovato ar ieși la întâlnire cu un extraterestru: "Sunt atât de sătulă de oameni!"

Invitată în emisiunea cântăreței Becky G, "Face to Face with Becky G", Demi Lovato nu s-a sfiit să vorbească despre subiecte mai puțin comune. Printre acestea s-au numărat meditația, existența în dimensiunea 4D și extratereștrii. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Demi Lovato (2020)
Demi Lovato (2020) │ FOTO: Universal Music

Demi Lovato continuă să promoveze ideile care stau la baza podcast-ului său, "4D with Demi Lovato". Artista este fascinată de existența altor forme de viață și nu este deloc rezervată în a-și exprima opiniile ori de câte ori are ocazia. Cea mai recentă intervenție de acest tip a avut loc la emisiunea "Face to Face with Becky G".

Dacă inițial, cele două artiste au abordat subiecte ca stima de sine sau identitatea personală, lucrurile s-au îndreptat către o direcție mai "spirituală". Becky G a menționat că a devenit adepta meditației, practică care o ajută din punct de vedere psihic și emoțional. Demi Lovato a aprobat-o, adăugând că prin meditație a putut lua legătura cu forme de viață extraterestră.

"Am luat legătura prin meditație, privind în sus și văzând lucruri pe cer care nu erau acolo înainte să încep să meditez".

În acel moment, gazda emisiunii a întrebat-o pe Demi dacă ar ieși la o întâlnire cu un extraterestru în cazul în care acesta ar întruni calitățile unui partener ideal.

"Da, absolut! Sunt atât de sătulă de oameni! M-am săturat de oameni și de prostiile lor umane. Adu-mi un extraterestru!", a declarat Demi.

În ceea ce privește cariera muzicală, Demi Lovato a lansat recent piesa "Melon Cake", ce vorbește despre restricțiile alimentare la care a fost supusă de fosta echipă de management. De asemenea, artista a colaborat cu G-Eazy pentru melodia "Breakdown", în care cântă despre adicții.

VIDEO: Demi Lovato la "Face to Face with Becky G"

Trending