Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertele Al Bano și Romina Power de la București și Cluj au fost reprogramate în 2022

Concertele Al Bano și Romina Power, ce ar fi trebuit să aibă loc în noiembrie la București și Cluj-Napoca, au fost reprogramate. Noile date au fost stabilite pentru 2022, locațiile rămânând neschimbate.

Publicat

pe

Concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2014 │ FOTO: Alin Crăciun

Din cauza prelungirii stării de alertă sanitară în Europa (implicit și în România), dar și din cauza restricțiilor în vigoare, anume interzicerea spectacolelor pentru 30 de zile începând cu data de 25.10 (anterior accesul fiind oricum limitat la 50% din capacitatea sălii doar pentru persoane vaccinate cu schema completă sau a celor trecute prin prin boală), organizatorii, producția și artiștii turneului europen Al Bano & Romina Power au decis de comun acord amânarea celor două concerte programate să aibă loc anul acesta la București și Cluj-Napoca, pe 11 și 13 noiembrie 2021. Acestea vor avea loc, în aceleași săli, pe 11 noiembrie 2022 la București (Sala Palatului) și pe 13 noiembrie 2022 la Cluj-Napoca (BT Arena).

Concertul de la București se află deja la cea de-a doua reprogramare, data inițială fiind 23 mai 2020.

"Am sperat că evenimentele se vor putea desfășura anul acesta, însă din păcate situația actuală nu ne poate garanta siguranța dumneavoastră sanitară, a artiștilor și a echipelor tehnice. Decizia de amânare a concertelor a fost luată pentru a respecta legile și hotărârile în vigoare privind sănătatea publicului și a organizatorilor acestora.

Ne cerem scuze pentru această amânare și vă asiguram că depunem toate eforturile pentru a organiza concertul în cele mai bune și sigure condiții", au transmis organizatorii.

Bilete pentru concertele Al Bano și Romina Power de la București și Cluj-Napoca:

Biletele vândute pentru concertele din 2021 rămân valabile pentru cele din 2022, iar dintre cei ce aleg să le păstreze pentru evenimentul din 2022 vor fi extrași 10 câștigători care după spectacol sunt invitați la un Cocktail Surpriză (meet & greet) împreună cu Al Bano și Romina Power.

Alternativ, spectatorii au dreptul de a solicita în schimb un voucher în valoare de aceeași sumă, pe care să-l utilizeze pentru orice alte evenimente/ spectacole ale aceluiași organizator.

Al Bano și Romina Power alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit cunoscuți datorită unor hit-uri precum "Felicita", "Sempre sempre", "Nostalgia Canaglia" sau "Liberta", însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi formează din nou o pereche pe scenă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 11 noiembrie 2022

Al Bano & Romina Power

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending