Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avril Lavigne revine la stilul pop-punk cu piesa "Bite Me" - AUDIO

Avril Lavigne a cochetat cu o schimbare de stil muzical în ultimii ani, dar nu a uitat ce îşi doresc fanii de fapt. Artistă ne oferă acum un nou single, "Bite Me", care sună fix ca la începutul carierei lui Avril. Noul imn pop punk se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Avril Lavigne Bite Me
Coperta single Avril Lavigne Bite Me │ FOTO: Avril Lavigne

Avril Lavigne este acompaniată de toboşarul Travis Barker pe acest nou track, "Bite Me". Colaborarea celor doi nu va fi ultima deoarece artista canadiană şi-a anunţat recent colaborarea cu DTA Records, casa de discuri a lui Barker. Cu această ocazie aflăm că Avril pregăteşte şi un album nou, al şaptelea din carieră. Începuse înregistrările pentru acest disc încă din noiembrie 2020, alatuir de Mod Sun şi John Feldman.

"Bite Me" aminteşte de începutul anilor 2000, atunci când apăreau "Sk8er Boy" şi "Complicated", iar Avril cucerea topurile combinând rock-ul alternativ cu pop-punk şi o voce puternică. Compoziţiile sale erau adresate în general adolescenţilor şi au rezistat la trecerea timpului. "Girlfriend" a fost un hit atât de mare încât a fost înregistrată în 7 limbi diferite, inclusiv spaniolă, mandarină şi japoneză şi apoi inclusă în jocul de curse "Burnout" în toate acele versiuni sub tutela EA.

Fast forward în 2021, când o găsim pe Avril două două colaborări apreicate de public, cea cu Willow Smith pe "GROW" şi cea cu MOD SUN pe "Flames". În ultimii ani am mai ascultat şi single-uri ca "We Are Warriors" şi "I Fell In Love With the Devil", ceva mai sensibile şi cuminţi, cu mesaj de speranţă şi anti relaţii toxice. Odată cu asocierea cu Travis Barker cântăreaţa de 37 de ani a ieşit din acea zonă sensibilă şi intră în una mai "badass".

Travis, toboşarul Blink-182 a fondat DTA Records în 2019, în parteneriat cu Elektra Records. Colaborator frecvent cu Machine Gun Kelly, Travis ar putea să îl aducă pe rapper devenit icon pop-punk pe o piesă cu Avril. De fapt în decembrie 2020 MGK şi Lavigne au fost văzuţi în acelaşi studio, deci ni se pregăteşte ceva.

Avril Lavigne este activă din 1999 şi a cunoscut succesul de la vârste fragede. Apărea pe scenă cu Shania Twain la 15 ani şi la 15 ani semna un contract în valoare de 2 milioane de dolari.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Avril Lavigne a lansat piesa "Love It When You Hate Me", alături de un rapper

Avril Lavigne continuă lansările de single-uri de pe viitorul său album cu "Love It When You Hate Me". Artista responsabilă cu revirimentul pop-punk în 2022 ne oferă o piesă tipică acestui gen muzical, care e şi o colaborare cu rapperul blackbear. Se ascultă în articol, unde avem detalii despre noul album.

Publicat

pe

Coperta single Avril Lavigne Love It When You Hate Me
Coperta single Avril Lavigne Love It When You Hate Me │ FOTO: Avril Lavigne

La începutul lui 2022 Avril Lavigne a dezvăluit detalii despre noul său album, "Love Sux", care va sosi pe 25 februarie 2022. Asta chiar dacă numele acestui LP se pretează pentru o lansare ironică pe 14 februarie, de Valentine's Day. "Love It When You Hate Mate" aduce înapoi acel sunet al începutului anilor 2000 şi sună foarte tineresc, a melodie pe care un personaj ar defila pe holurile unui liceu în "American Pie" sau mai nou în "13 Reasons Why".

Avril a mai lansat de pe noul album single-ul "Bite Me", colaborare cu toboşarul Travis Barker, iar în ultimul an a mai colaborat cu Willow pe piesa "GROW" şi cu MOD SUN pe "Flames". "Love Sux" este al şaptelea album al artistei din Canada şi va sosi prin casa de discuri a lui Travis Barker, DTA Records. Ultimul material discografic al creatoarei lui "Sk8er Boy" a fost "Head Above Water" din 2019, care miza mai mult pe balade şi maturizare. Acum Avril a decis să învie muzica anilor 2000, alături de Machine Gun Kelly şi Mark Hoppus de la Blink-182.

Inspiraţia se trage de la Green Day, dar şi de la diferite relaţii ale artistei din trecut. Cu 8 nominalizări Grammy la activ, canadianca şi-a dus primul single, "Bite Me" la o sumedenie de show-uri TV, unde a cântat piesa live. A apărut la "The Late Late Show With James Corden", "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", "The Ellen DeGeneres Show" şi "ABC's New Year Rockin' Eve". În februarie Lavigne va începe un turneu global, care o duce prin Canada, Europa şi Marea Britanie.

Albumul cel nou are 12 piese şi marchează printre altele împlinirea a 23 de ani de carieră pentru artista de 37 de ani. Ea cântă din 1999 şi pe parcursul anilor a cochetat şi cu actoria, făcându-şi debutul în pelicula "Fast Food Nation" în 2006. A avut şi gig-uri de actor vocal, în "Over the Hedge" şi a apărut în seriale ca "Sabrina the Teenage Witch".

Citește în continuare

Albume noi

Avril Lavigne anunţă un nou album, "Love Sux", care va sosi în februarie 2022

După câteva single-uri lansate în ultimul an, mai toate colaborări, Avril Lavigne anunţă un nou album, intitulat "Love Sux". Acesta va sosi în februarie 2022 şi este al şaptelea din discografia artistei din Canada. Include colaborări cu Machine Gun Kelly, Mark Hoppus de la Blink-182 şi blackbear. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta album Avril Lavigne
Coperta album Avril Lavigne │ FOTO: Avril Lavigne

Avril Lavigne va lansa noul album, "Love Sux" pe 25 februarie 2022, prin casa de discuri a lui Travis Barker, DTA Records. Ultimul său album a fost "Head Above Water" din 2019, care a inclus balade şi melodii ceva mai romantice. Ei bine, odată cu discul din 2022 Avril revine la sunetul pop-punk, care a primit în ultimul an un mare boost de la implicarea lui Machine Gun Kelly în acest segment, plus multiplele colaborări ale lui Travis Barker, care poate impune un ritm ce sună a pop punk.

Primul single de pe LP este "Bite Me" şi am aflat că Avril va lansa al doilea single pe 14 ianuarie. Se va numi "I Love It When You Hate Me" şi este o colaborare cu blackbear. În decembrie 2021 Lavigne a oferit indicii despre mesajul materialului său nou, afirmând că este o "scrisoare de dragoste pentru femei" şi că este inspirat de Green Day ca sound. În acelaşi interviu artista a citat trupele care i-au definit adolescenţa, de la Blink-182 la Green Day şi NOFX.

Rezultatul este o colecţie de melodii rapide şi distractive, "rock and roll pur de la cap la coadă". În versuri muziciana reflectă la relaţii prin care a trecut, unde se află la nivel sentimental şi spiritual şi ce eşecuri a folosit pentru a creşte şi a se descoperi.

Iată tracklist-ul lui "Love Sux":

1. Cannonball
2. Bois Lie (featuring Machine Gun Kelly)
3. Bâte Me
4. I Love It When You Hate Me (featuring blackbear)
5. Love Sux
6. Kiss Me Like The World Is Ending
7. Avalanche
8. Déjà Vu
9. F.U
10. All I Wanted (featuring Mark Hoppus)
11. Dare To Love Me
12. Break Of A Heartache

În martie cântăreaţa canadiană va porni în turneu în Marea Britanie şi Europa, cu opriri la O2 Academy Brixton în Londra şi la O2 Apollo în Manchester. Pe parcursul lunilor februarie şi martie o vom putea auzi şi vedea în Olanda, Germania, Italia, Elveţia, Austria, Franţa şi Belgia. În ultimul an Avril a colaborare cu artişti ca Willow pe piesa "GROW" şi cu MOD SUN pe "Flames", dar şi cu Travis Barker pe "Bite Me".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending