Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Atomic TV a primit autorizarea CNA şi este disponibil pe cablu TV

După ce am aflat la începutul toamnei lui 2021 ca postul de muzică Atomic TV e gata să revină, acum aflăm că a primit autorizarea CNA şi este disponibil pe cablu TV. Ar fi trebuit să îşi pornească activitatea din octombrie şi din câte ştiam începuse deja să testeze câteva emisiuni în format online.

Publicat

pe

Atomic TV revenire 2021
Atomic TV revenire 2021 │ FOTO: Atomic TV www.atomictv.ro

Atomic TV, care a făcut senzaţie începând cu anul 1999 revine în anul 2021, în noiembrie. Pagina de Facebook a postului TV a făcut o postare în care anunţa faptul că CNA a eliberat o Decizie de Autorizare şi în acest moment postul TV e disponibil pe cablu. Iată cum sună postarea:

"Oficial ne merge bine". De azi şi pe cablu. CNA a eliberat Decizia de Autorizare. Mii de mulţumiri! Operatorii pot prelua semnalul din platforma TVX a celui mai mare Internet Exchange din România - INTERLAN - său privat din NxData 1 şi 2. Cere operatorului tău de cablu să introducă Atomic în grilă! Postul este furnizat gratuit. Pentru detalii [email protected]

Vă rugăm cât mai multe SHARE!

Postarea a fost făcută marţi, 23 noiembrie 2021 la prânz şi a strâns peste 300 de like-uri, 77 de cometnarii şi 89 de share-uri. Au fost tăguiti şi mulţi operatori de cablu în acele comentarii. În acest nou proiect Atomic TV este implicat omul de afaceri Nicolae Şerbu, care a fost asociat cu numele Atomic încă de la început. Noul post TV va emite în SD şi HD, cu numirea oficială "ATOMIC". Pentru început porneşte la drum cu o investiţie de 250.000 de euro, majoritatea în programe plus echipamente.

Dorinţa este de a promova muzica românească şi ca atare pe ATOMIC vom vedea în proporţie de 80% muzică de la noi. CNA a acordat deja licenţa audiovizuală pentru Atomic TV, pentru difuzare şi prin reţele de comunicaţii electronice, adică online, pe smart TV, aplicaţii de mobil şi OTT.

Vă reamintesc că la debutul lui Atomic TV au fost filmate clipuri de către mari regizori de la noi, printre care şi Tudor Giurgiu, pentru formaţii că B.U.G. Mafia, La Familia, N&D, Viţa de Vie şi difuzate în exclusivitate la debutul acestui post. Printre emisiuni s-au numărat: Atomic Cafe, Selector, Reactor, Insomnia, Vibrații, Aria 52.

Comentează

Trending