Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Arctic Monkeys cântă la Summer Well 2022

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru iubitorii festivalului Summer Well cu o veste încântătoare. Arctic Monkeys va urca pe scena ediției din 2022, fiind primul headliner anunțat. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Arctic Monkeys
Arctic Monkeys │ FOTO: Zackery Michael

Trupa britanică a anunțat recent un turneu european, cu evenimente în țări precum Croația, Bulgaria sau Cehia. Speranța fanilor români că muzicienii vor poposi cumva și în România a devenit realitate, când organizatorii Summer Well au anunțat că Arctic Monkeys va urca pe scena festivalului.

Bucuria fanilor a fost atât de mare, încât la câteva minute după anunț, site-ul festivalului a picat. Iar dacă doar simpla veste a dat peste cap internetul, rămâne de văzut ce se va întâmpla la concertul de anul viitor. Putem presupune că muzica și energia artiștilor vor invada festivalul, iar show-ul lor va intra cu siguranță în istoria existenței Summer Well.

Arctic Monkeys este o formație britanică, ce a luat naștere în 2002 în High Green, o suburbie a orașului Sheffield. Formația e compusă din Alex Turner, (vocal, chitară), Jamie Cook (chitară), Nick O'Malley (chitară bas, backing vocals), și Matt Helders (baterie, backing vocals).

Formația a câștigat șapte Premii BRIT și a fost nominalizată de două ori la Premiile Grammy. De asemenea, trupa a câștigat Mercury Prize în 2006 pentru cel mai bun album de debut, primind alte două nominalizări în 2007 și 2013.

Arctic Monkeys are la activ șase albume de studio, cel mai recent fiind "Tranquility Base Hotel + Casino" (2018). Cu acesta, britanicii au stabilit un nou record - în format vinil, materialul s-a vândut în 24 500 de exemplare în doar o săptămână, devenind cel mai rapid vândut vinil din ultimii 25 de ani.

Despre Summer Well 2022:

Summer Well 2022 se va desfășura în perioada 12-14 august 2020, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Așa cum și-a obișnuit participanții, festivalul va cuprinde trei zile de natură, muzică de calitate și o atmosferă prietenoasă. Pentru detalii privind prețurile biletelor, accesați Agenda InfoMusic.

Ediția din 2021 a fost ușor diferită, în conformitate cu situația pandemică. Sub denumirea "The Limited Edition", evenimentul a găzduit artiști precum Woodkid, Balthazar, Lola Mash sau Golan.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 12 august 2022

Summer Well 2022

Loc
Domeniul Știrbey

Trending