Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Alexandra Stan a fost la podcastul "Aproximativ Discuţii" de la Happy Fish: o sesiune "ca la psiholog"

Cel mai nou episod al podcastului "Aproximativ Discuţii" de la Happy Fish cu DJ Gojira a avut-o ca invitată pe Alexandra Stan. Muziciana s-a deschis ca la psiholog în fata podcasterului şi a atins cam toate subiectele care stârneau curiozitate, inclusiv cele sensibile. Se vede şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Alexandra Stan Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira
Alexandra Stan Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira │ FOTO: Happy Fish

Pe parcursul a mai bine de 3 ore, DJ Gojira şi Alexandra Stan discută despre momente traumatizante din viaţa Alexandrei, despre mega hitul "Saxo Beat", despre drepturi de autor şi... net worth. Gazda show-ului se declară surprinsă că Alexandra nu îşi cunoaşte net worth-ul şi îi recomanda să investească în... cartonaşe vechi cu Pokemoni. S-a vorbit şi pe teme mai serioase, precum managerul şi iubitul abuziv al artistei, dar şi faptul că nu s-au răsfrânt prea multe consecinţe asupra sa după acel pumn.

S-a vorbit şi despre experienţa de la "Survivor", sau mai degrabă despre efectele sale asupra Alexandrei, care atunci când s-a întors din junglă a simţi brusc presiunea de a îşi întemeia o familie. Cântăreaţa din Constanţa, în vârstă de 32 de ani a povestit că a plâns la documentarul despre Britney Spears, iar împreună cu Gojira a făcut o scurtă disecţie a reuniunii ABBA.

Cei doi au rememorat şi primele lor întâlniri, care nu au avut acelaşi vibe precum cea de la podcast. Alexandra povesteşte de fapt că e la a cincea metamorfoză şi că era foarte "cocky" la apariţia sa de la radio, în compania lui DJ Gojira. S-a vorbit despre meseria de influencer, despre trecerea de la casa de discuri Roton la Global şi la Universal Music. Au fost aruncate şi nişte nume de artişti, s-a vorbit cu mult respect despre Carla's Dreams şi stilul său boem de a exista, a crea şi a inova pe piaţa de muzică locală.

Un moment interesant a fost cel în care Alexandra şi-a asumat rolul de influencer şi a recunoscut că nu fumează în faţa camerei pentru a nu da un exemplu negativ, deşi "în off" e fumătoare. S-a discutat mult despre DJ-ii care consumă substanţe narcotice şi cei care nu o fac, precum DJ Gojira. A fost şi prima dată când gazda podcastului a explicat ce e cu tricoul său cu Ketamină şi că mesajul e total diferit de promovarea drogurilor pe care o înţelesese Alexandra, dar şi mulţi alţii. A fost şi o mare porţiune din podcast în care s-a vorbit despre OnlyFans şi planurile Alexandrei cu platforma, pentru că ea pregătise un proiect special, care a picat până la urmă.

Am mai descoperit şi că lansarea piesei "Tokyo", care a apărut în toamna lui 2021 nu este o coincidenţă, Alexandra având o mare bază de fani în Japonia. Alte descoperiri despre artistă, ascensiunea sa şi transformările sale le găsiţi în clip, iar comentariul cu cele mai multe like-uri este chiar cel al Alexandrei, care a postat că simte că a fost la psiholog şi că îi recomanda lui Gojira să se apuce de această meserie.

Comentează

Trending