Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele s-a simțit "devastată" și "rușinată" după divorț: "Simți că nu ți-ai făcut bine treaba"

Adele apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Rolling Stone, pictorialul venind la pachet cu un interviu în profunzime cu artista britanică. Aflată în pragul lansării noului ei album, "30", Adele a redeschis subiectul divorțului, cel mai dificil moment din viața sa, care a inspirat-o să scrie un întreg LP.

Publicat

pe

Adele - Easy On Me
Adele - Easy On Me │ FOTO: Captură YouTube

Adele a lipsit multă vreme din luminile reflectoarelor, însă, odată cu lansarea noului album "30", recuperează ultimii ani de tăcere printr-o serie de interviuri ample, ce ating multe subiecte intime. După declarațiile făcute pentru Vogue, Adele continuă să vorbească deschis despre divorțul ei de Simon Konecki și în cel mai recent editorial pentru Rolling Stone.

"Am fost foarte tristă (după divorț). Apoi atât de mulți oameni, pe care nu îi cunosc, au aflat că nu am reușit să-mi fac căsnicia să meargă... M-a devastat. Am fost rușinată. Nu m-a făcut nimeni să mă simt rușinată, dar simți că nu ți-ai făcut bine treaba", a mărturisit Adele.

Vina nu este aruncată spre soțul ei, dar nici spre ea. Adele a simțit pur și simplu că trebuie să schimbe ceva, realizând că nu se cunoaște pe sine cu adevărat.

"Credeam că mă cunosc. Nu știu dacă s-a întâmplat pentru că mă simțeam ok și mă îndreptam către vârsta de 30 de ani, dar pur și simplu nu-mi plăcea de mine", a declarat artista.

Adele vorbește despre albumul "30" și planurile de turneu

În ce privește lansarea amânată a albumului "30" (din cauza pandemiei de COVID), Adele simte că nu ar mai fi lansat niciodată acest material, dacă ar fi trebuit să-l amâne din nou.

"Dacă nu l-aș fi lansat acum, probabil că nu l-aș mai fi lansat niciodată. Știu că m-aș fi răzgândit și aș fi spus: <<Capitolul ăsta s-a încheiat. Hai să începem următorul album.>> Și n-aș fi putut să-i fac asta albumului "30". Simt că merită să fie lansat."

Adele este încă nehotărâtă în ce privește planurile ei de turneu, pandemia jucând un rol important în stabilirea viitoarelor concerte.

"Este totul mult prea imprevizibil, cu regulile de protecție și toată povestea asta. Nu vreau ca lumea să vină speriată la concertele mele. Și nu vreau nici să mă îmbolnăvesc de COVID-19."

Albumul "30" va fi lansat pe 19 noiembrie. Înainte de lansare, artista îi va acorda un interviu inedit lui Oprah Winfrey, în cadrul unei emisiuni speciale - One Night Only. Show-ul va fi difuzat pe CBS, artista urmând să interpreteze live atât melodii mai vechi, devenite hituri, cât și piese noi, în premieră.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending