Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Valeria Stoica și Kadebostany, vizați la Grammy; Duo-ul e luat în considerare pentru o nominalizare

Valeria Stoica și Kadebostany sunt luați în considerare pentru o nominalizare la Premiile Grammy 2022. "Take Me To The Moon", piesa lansată de artista indie-pop din Moldova împreună cu producătorul și compozitorul elvețian, a fost selectată în categoria Best Pop Duo/Group Performance pentru a participa la prima rundă de vot.

Publicat

pe

Valeria Stoica și Kadebostany
Valeria Stoica și Kadebostany │ FOTO: Roton

Valeria Stoica și Kadebostany sunt cu un pas mai aproape de câștigarea primului trofeu Grammy. Piesa pe care cei doi muzicieni au lansat-o în luna martie, "Take Me To The Moon", este vizată pentru o nominalizare în categoria Best Pop Duo/Group Performance. Cu un sistem de selecție modificat, ca urmare a criticilor primite în ultimii ani, organizatorii Grammy lasă decizia selectării nominalizărilor pe seama celor 12000 de membri ai Academiei. Prima rundă de votare se încheie pe 5 noiembrie, nominalizările urmând a fi anunțate pe 23 noiembrie. Pentru mai multe detalii privind sistemul de votare și selecție puteți urmări acest clip realizat de Academie.

Kadebostany: "Sunt extrem de fericit să anunț că "Take Me To The Moon" este pe lista pieselor luate în considerare pentru o nominalizare la Grammy"

Vestea privind această posibilă nominalizare la Grammy a fost întâmpinată cu mult entuziasm din partea producătorului elvețian, care le-a mulțumit fanilor, dar și Valeriei pentru colaborare:

"Sunt extrem de fericit să anunț că "Take Me To The Moon" este pe lista pieselor luate în considerare pentru o nominalizare la Grammy în categoria Best Pop Duo/Group Performance!

Aș vrea să-i rog pe membrii Academiei să ia în considerare piesa "Take Me To The Moon" atunci când vor vota.

Această piesă este rezultatul colaborării mele cu Valeria Stoica și aștept cu nerăbdare să revin cu noutăți...", a scris producătorul Guillaume de Kadebostany pe Instagram, mesajul fiind repostat și de Valeria Stoica.

Cea de-a 64-a gală a premiilor Grammy va avea loc pe 31 ianuarie 2022 și va fi difuzată de CBS.

Despre Kadebostany

KADEBOSTANY este producător și compozitor muzical. Artistul a captat rapid atenția cu stilul său unic de muzică pop, cu identitatea vizuală specială și cu spectacolele live colosale. Printre numeroasele single-uri celebre ale artistului se numără și "Castle in the Snow", "Mind if I Stay", "Early Morning Dreams", "Save Me" sau noua versiune a lui Beyoncé "Crazy in Love" (folosită în 50 Shades of Grey); unele dintre acestea au apărut în Top 10 în peste 30 de țări.

Melodiile lui KADEBOSTANY au acumulat peste un miliard de stream-uri pe YouTube, iar artistul a ținut cel puțin 500 de spectacole live în peste 25 de țări în ultimii ani.

Despre Valeria Stoica

Valeria Stoica este o artistă indie-pop, iubitoare de natură, care își regăsește întotdeauna inspirația în aceasta. Primul single oficial al Valeriei, "Remember", a fost o mare surpriză pentru ascultătorii români ai stilului indie-pop și reprezintă reperul carierei sale, mai exact începutul succesului ei internațional. Începând din acel moment, melodiile ei au ajuns în topurile muzicale din Europa și SUA. În 2019, artista a cântat la Electric Castle, alături de unii dintre cei mai mari artiști pe care scena internațională i-a cunoscut vreodată: Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, The Vaccines și mulți alții.

Toamna trecută, Valeria a lansat primul său album - "I Don't Like Roses". Albumul este licențiat pe teritorii precum UK, Irlanda, Scandinavia și Italia, unde "Empty Air" a ajuns în Billboard-ul italian, a fost redată frecvent pe MTV Italy și la peste 30 de radio-uri italiene.

Trending