Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ultimele 10 măști de la Masked Singer 2021 fac show; Fluturele devine vulnerabil și vorbește despre iluzia succesului

Zece măști au mai rămas în concurs la Masked Singer România 2021. În ediția de pe 21 octombrie, cele 10 vedete luptă față-n față, fără să mai beneficieze de avantajele echipelor din care provin. La final, două dintre ele părăsesc emisiunea.

Publicat

pe

Fluturele pe scenă la Masked Singer România 2021
Fluturele pe scenă la Masked Singer România 2021 │ FOTO: PRO TV

Joi seară, de la 21:30, Masked Singer 2021 continuă la Pro TV cu o nouă ediție. Albina, Fluturele, Lady Panda, Monstrulica, Muma Pădurii, Oul Dragon, Papagalul, Pinguinul, Pisica și Șaorma vor urca pe scena Masked Singer România într-o nouă încercare de a-i face pe detectivi să descopere cine se ascunde sub mască. Măștile se vor reuni într-o singură grupă și vor lupta în cea mai încrâncenată etapă a show-ului. Două dintre ele vor pleca acasă.

Fluturele: "Succesul e iluzia cu care m-am hrănit foarte mult timp"

Înainte de a performa în fața detectivilor, Fluturele va face câteva mărturisiri, ce vor fi extra indicii:

"M-am distrat tare acum o săptămână când am auzit că aș putea fi o cântăreață profesionistă. E un compliment frumos, dar eu nu mă las dusă de valul succesului mult prea devreme. Succesul e iluzia cu care m-am hrănit foarte mult timp, am investit în lucruri pe care le consideram importante la vremea respectivă și am neglijat capitole mult mai importante.

Aveam senzația că de pe podium nimic nu te poate da jos, fără să realizez că o rafală de vânt mă poate detrona. Este un preț pe care l-am plătit pe propria mea piele, iar eu sunt exemplul viu că cine zboară prea aproape de soare poate fi rănit și-și poate frânge aripile", va spune Fluturele înainte de a urca pe scenă.

Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii: "E un bărbat!"

Nici Muma Pădurii nu o să se lase deconspirată prea ușor și va oferi în această seară o serie de indicii care-i vor băga și mai tare în ceață pe detectivi. După momentul ei, Mihaela Rădulescu va declara: "Acolo e un bărbat! Mumo, ai ceva din Florin Călinescu".

Ce personalități publice își vor da masca jos și vor ieși în această seară din show-ul Masked Singer România, vedem de la ora 21:30, la PRO TV.

Comentează

Trending