Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Timothée Chalamet vorbește despre "celebrarea de a fi diferit" în filmul "Wonka" - FOTO

Timothée Chalamet a oferit câteva detalii despre personajul pe care îl va interpreta în "Wonka", o nouă versiune marca Warner Bros. Mai mult, actorul a publicat și două fotografii de pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în interviul pentru TIME
Timothée Chalamet în interviul pentru TIME │ FOTO: YouTube / TIME

La începutul acestui an, Warner Bros. a dezvăluit că Timothée Chalamet va juca rolul unui tânăr Willy Wonka într-un viitor film prequel al cunoscutului "Charlie și fabrica de ciocolată". Actorul în vârstă de 25 de ani a oferit un interviu publicației TIME în care a abordat și subiectul "Wonka".

"Este o celebrare a faptului că ești diferit și că ești în regulă cu părțile mai ciudate din tine care nu prea se potrivesc", a spus Timothée despre acest proiect cinematografic.

Mai mult, se pare că rolul de ciocolatier al lui Chalamet va fi susținut de numeroase momente muzicale. "Wonka" este, de asemenea, un musical, ceea ce înseamnă că fanii vor putea auzi melodii fermecătoare interpretate de tânărul actor de la Hollywood. Pentru acest aspect al filmului, Chalamet a mărturisit că a petrecut un weekend întreg înregistrând muzică în studioul Abbey Road.

"M-am simțit depășit de situație. De parcă aș profana istoria".

"Wonka" va fi regizat de Paul King, pe baza unui scenariu scris de King și Simon Farnaby. Proiectul este condus de producătorul David Heyman (Harry Potter). Alături de Chalamet, distribuția îi include pe Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michaek Key și Rowan Atkinson. Data de lansare este stabilită pentru 17 martie 2023.

Pelicula va fi bazată pe cartea pentru copii scrisă de Roald Dahl, "Charlie și fabrica de ciocolată". Autorul spune povestea unui băiat sărac pe nume Charlie, unul dintre cei cinci copii norocoși care au câștigat un bilet de aur pentru a vizita celebra și misterioasa fabrică de ciocolată condusă de Willy Wonka. Însă, deoarece viitorul film are loc înaintea inaugurării fabricii de ciocolată, Charlie și ceilalți patru copii nu vor apărea în "Wonka".

Romanul lui Dahl a beneficiat de o serie de adaptări cinematografice, cele mai notabile fiind filmele din 1971 și 2005. Gene Wilder l-a interpretat memorabil pe Willy Wonka în producția din '71, regizată de Mel Stuart. Povestea a continuat, apoi, cu "Charlie și fabrica de ciocolată", o nouă variantă regizată de Tim Burton. În pielea ciocolatierului a intrat Johnny Depp.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Timothée Chalamet îl va portretiza pe Willy Wonka într-un nou film marca Warner Bros.

Actorul de 25 de ani îl va interpreta pe cel mai faimos ciocolatier din lume în "Wonka”, un musical bazat pe perioada de tinerețe a lui Willy Wonka. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Little Women" / Gene Wilder în "Willy Wonka & the Chocolate Factory"
Timothée Chalamet în "Little Women" / Gene Wilder în "Willy Wonka & the Chocolate Factory" │ FOTO: Captură YouTube / IMDb - Warner Bros.

Filmul va fi regizat de Paul King și produs de David Heyman, pe baza unui scenariu scris de Simon Rich. Pelicula va explora viața tânărului Willy Wonka înainte de a deschide celebra fabrică de ciocolată și de a deveni împăratul dulciurilor. Mai multe, "Wonka" va include mai multe momente de muzică și dans.

Timothée Chalamet era în vizorul echipei de distribuție de mai mult timp, laolaltă cu alți actori precum Tom Holland, Ryan Gosling, Donald Glover sau Ezra Miller. Iată că Chalamet a reușit să mai bifeze un rol captivant în cariera sa actoricească, iar noi sunt nerăbdători să îl revedem pe micile și marile ecrane. "Wonka" va fi lansat pe 17 martie 2023.

Pelicula va fi bazată pe cartea pentru copii scrisă de Roald Dahl, "Charlie și fabrica de ciocolată". Autorul spune povestea unui băiat sărac pe nume Charlie, unul dintre cei cinci copii norocoși care au câștigat un bilet de aur pentru a vizita celebra și misterioasa fabrică de ciocolată condusă de Willy Wonka. Însă, deoarece viitorul film are loc înaintea inaugurării fabricii de ciocolată, Charlie și ceilalți patru copii nu vor apărea în "Wonka".

Romanul lui Dahl a beneficiat de o serie de adaptări cinematografice, cele mai notabile fiind filmele din 1971 și 2005. Gene Wilder l-a interpretat memorabil pe Willy Wonka în producția din '71, regizată de Mel Stuart. Povestea a continuat, apoi, cu "Charlie și fabrica de ciocolată", o nouă variantă regizată de Tim Burton. În pielea ciocolatierului a intrat Johnny Depp. Versiunea lui Burton a avut un succes comercial, încasând 475 milioane dolari la box-office-ul mondial.

În ceea ce privește cariera lui Chalamet, acesta apare în mai multe filme ce vor fi lansate anul acesta - "Dune", regizat de Denis Villeneuve, "The French Dispatch" (Wes Anderson) și comedia "Don't Look Up" în regia lui Adam McKay. De asemenea, îl va interpreta pe Bob Dylan în filmul biografic "Going Electric".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending