Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Timothée Chalamet vorbește despre "celebrarea de a fi diferit" în filmul "Wonka" - FOTO

Timothée Chalamet a oferit câteva detalii despre personajul pe care îl va interpreta în "Wonka", o nouă versiune marca Warner Bros. Mai mult, actorul a publicat și două fotografii de pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în interviul pentru TIME
Timothée Chalamet în interviul pentru TIME │ FOTO: YouTube / TIME

La începutul acestui an, Warner Bros. a dezvăluit că Timothée Chalamet va juca rolul unui tânăr Willy Wonka într-un viitor film prequel al cunoscutului "Charlie și fabrica de ciocolată". Actorul în vârstă de 25 de ani a oferit un interviu publicației TIME în care a abordat și subiectul "Wonka".

"Este o celebrare a faptului că ești diferit și că ești în regulă cu părțile mai ciudate din tine care nu prea se potrivesc", a spus Timothée despre acest proiect cinematografic.

Mai mult, se pare că rolul de ciocolatier al lui Chalamet va fi susținut de numeroase momente muzicale. "Wonka" este, de asemenea, un musical, ceea ce înseamnă că fanii vor putea auzi melodii fermecătoare interpretate de tânărul actor de la Hollywood. Pentru acest aspect al filmului, Chalamet a mărturisit că a petrecut un weekend întreg înregistrând muzică în studioul Abbey Road.

"M-am simțit depășit de situație. De parcă aș profana istoria".

"Wonka" va fi regizat de Paul King, pe baza unui scenariu scris de King și Simon Farnaby. Proiectul este condus de producătorul David Heyman (Harry Potter). Alături de Chalamet, distribuția îi include pe Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michaek Key și Rowan Atkinson. Data de lansare este stabilită pentru 17 martie 2023.

Pelicula va fi bazată pe cartea pentru copii scrisă de Roald Dahl, "Charlie și fabrica de ciocolată". Autorul spune povestea unui băiat sărac pe nume Charlie, unul dintre cei cinci copii norocoși care au câștigat un bilet de aur pentru a vizita celebra și misterioasa fabrică de ciocolată condusă de Willy Wonka. Însă, deoarece viitorul film are loc înaintea inaugurării fabricii de ciocolată, Charlie și ceilalți patru copii nu vor apărea în "Wonka".

Romanul lui Dahl a beneficiat de o serie de adaptări cinematografice, cele mai notabile fiind filmele din 1971 și 2005. Gene Wilder l-a interpretat memorabil pe Willy Wonka în producția din '71, regizată de Mel Stuart. Povestea a continuat, apoi, cu "Charlie și fabrica de ciocolată", o nouă variantă regizată de Tim Burton. În pielea ciocolatierului a intrat Johnny Depp.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending