Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pe 1 octombrie, SuperStar România pune reflectorul pe o concurentă ambițioasă: "Vă promit că o să vă uimesc"

Noi concurenți pășesc pe scena SuperStar România. În ediția de pe 1 octombrie, atenția juraților se îndreaptă către o concurentă determinată să demonstreze că merită o carieră în muzică.

Publicat

pe

Juriul emisiunii SuperStar România
Juriul emisiunii SuperStar România │ FOTO: PRO TV

Finalul de săptămână aduce o nouă porție dublă de momente impresionante la SuperStar România. Cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, sunt pregătiți să cunoască alți concurenți care și-au găsit curajul pentru a face pasul cel mare spre celebritate.

Ambiții mari la 17 ani pe scena SuperStar România

O tânără de 17 ani va intra pe scenă, decisă să îi cucerească pe jurați: "Am o voce bună și cred că sunt plăcută de cameră. Cred vă voi avea o conexiune cu oamenii de acasă", va declara ea. Aceeași îndârjire o va arăta și la momentul cântării: "Vă promit că o să vă uimesc". 

Un concurent a părăsit Marea Britanie pentru a veni la SuperStar România

După ce și-a încheiat studiile în Marea Britanie, unul dintre concurenții acestei seri, a decis să revină în țară pentru a-și da seama care sunt următorii pași în cariera lui. Spre marea surprindere a celor din jur, decizia lui a fost de a renunța la domeniul pentru care se pregătea și a porni.. pe drumul muzicii. "Nu știu dacă o să fie bine sau rău, dar sunt extrem de fericit". După ce îi va auzi povestea și-l va asculta cântând, Smiley va spune: "Oamenii vor empatiza cu el". Să fie acesta semnul că a luat decizia corectă?

De la oameni greu de încercați de viață care recunosc: "Mi-am putut canaliza emoțiile negative în muzică", la cei care au o mare încredere în ei: "În orice oraș în care merg, toți întorc capul după mine. Îmi place să-mi pun corpul în valoare", toți își vor găsi locul în ediția SuperStar de pe 1 octombrie.

Emisiunea poate fi urmărită la PRO TV în fiecare vineri și sâmbătă. Vinerea de la ora 20:30, iar sâmbăta de la 20:00.

SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending