Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pe 1 octombrie, SuperStar România pune reflectorul pe o concurentă ambițioasă: "Vă promit că o să vă uimesc"

Noi concurenți pășesc pe scena SuperStar România. În ediția de pe 1 octombrie, atenția juraților se îndreaptă către o concurentă determinată să demonstreze că merită o carieră în muzică.

Publicat

pe

Juriul emisiunii SuperStar România
Juriul emisiunii SuperStar România │ FOTO: PRO TV

Finalul de săptămână aduce o nouă porție dublă de momente impresionante la SuperStar România. Cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, sunt pregătiți să cunoască alți concurenți care și-au găsit curajul pentru a face pasul cel mare spre celebritate.

Ambiții mari la 17 ani pe scena SuperStar România

O tânără de 17 ani va intra pe scenă, decisă să îi cucerească pe jurați: "Am o voce bună și cred că sunt plăcută de cameră. Cred vă voi avea o conexiune cu oamenii de acasă", va declara ea. Aceeași îndârjire o va arăta și la momentul cântării: "Vă promit că o să vă uimesc". 

Un concurent a părăsit Marea Britanie pentru a veni la SuperStar România

După ce și-a încheiat studiile în Marea Britanie, unul dintre concurenții acestei seri, a decis să revină în țară pentru a-și da seama care sunt următorii pași în cariera lui. Spre marea surprindere a celor din jur, decizia lui a fost de a renunța la domeniul pentru care se pregătea și a porni.. pe drumul muzicii. "Nu știu dacă o să fie bine sau rău, dar sunt extrem de fericit". După ce îi va auzi povestea și-l va asculta cântând, Smiley va spune: "Oamenii vor empatiza cu el". Să fie acesta semnul că a luat decizia corectă?

De la oameni greu de încercați de viață care recunosc: "Mi-am putut canaliza emoțiile negative în muzică", la cei care au o mare încredere în ei: "În orice oraș în care merg, toți întorc capul după mine. Îmi place să-mi pun corpul în valoare", toți își vor găsi locul în ediția SuperStar de pe 1 octombrie.

Emisiunea poate fi urmărită la PRO TV în fiecare vineri și sâmbătă. Vinerea de la ora 20:30, iar sâmbăta de la 20:00.

SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Comentează

Trending