Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Seria de groază "Scream" continuă cu cel de-al cincilea film - TRAILER

O nouă filă a poveștii "Scream" este scrisă odată cu cel de-al cincilea film din serie, programat de lansare pe 14 ianuarie 2022. Ghostface se întoarce, împreună cu alți membri ai distribuției originale. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Ghostface - "Scream 5"
Ghostface - "Scream 5" │ FOTO: YouTube / Paramount Pictures

Trailerul "Scream" a picat la fix, exact în cea mai înfricoșătoare lună din an (Halloween-ul câștigă din ce în ce mai mult teren și în afara Statelor Unite). Ghostface, criminalul care a devenit o emblemă în cultura cinematografică, își face din nou apariția, dar nu este singur. Neve Campbell, David Arquette și Courtneney Cox reintră în pielea personajelor pe care le-au interpretat pentru prima oară acum 25 de ani.

Distribuția este completată de Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown și Sonia Ammar. Noul "Scream" este regizat de Matthew Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, pe un scenariu scris de James Vanderbilt si Guy Busick. Este o continuare a filmului "Scream 4" din 2011, precum și prima peliculă de la moartea creatorului Wes Craven din 2015.

Trailerul se deschide cu o scenă ce duce cu gândul la primul film din serie. Se aude sunetul unui telefon fix. Tânăra care se confruntă cu acest "fenomen bizar" își consultă mai întâi telefonul inteligent, unde un contact denumit Amber îi spune să răspundă. "De unde știai că sună telefonul?", tastează înapoi. "Amber?". Răspunsul este previzibil: "Nu este Amber". Câteva minute mai târziu, se dovedește că încuietorile inteligente din casa părinților ei nu erau atât de inteligente, iar Ghostface își face apariția violentă.

Scream 5 - Trailer oficial:

Trending