Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Noul serial "Rebelde" apare pe Netflix în ianuarie 2022 - TEASER

"Rebelde", unul dintre cele mai populare seriale mexicane pentru adolescenți, este readus la viață. Cu o nouă distribuție, reboot-ul este programat să apară pe Netflix la începutul anului 2022. Un teaser al seriei, precum și o nouă versiune a piesei "Rebelde" au fost recent publicate, Netflix anunțând deja data lansării.

Publicat

pe

”Rebelde”, generația 2022
”Rebelde”, generația 2022 │ FOTO: Netflix

Succesul înregistrat de serialul "Rebelde" creat de Cris Morena a condus la apariția unui nou reboot. Nu se știe în ce măsură va fi păstrat scenariul scris de Iván Cuevas, Pedro Rodríguez și María Balmorí, însă ideea generală va rămâne aceeași. "Rebelde" din 2022 va avea la bază, în continuare, povestea unui grup de adolescenți cu spirite libere, ce studiază la Elite Way School, problemele cu care aceștia se confruntă urmând să fie, însă, reprezentative pentru tinerii din generația Z. Noul scenariu este scris de Ilse Apellaniz, José Miguel Núñez, Talia Rothenberg și Pericles Sánchez, regizor fiind Santiago Limón.

Numele celor 4 personaje principale din serialul lui Cris Morena nu au mai fost păstrate. Mía Colucci, Marizza Pía Spirito, Manuel Aguirre și Pablo Bustamante au fost înlocuiți de Jana Cohen, Estebán, M.J. și Luka Colucci. Serialul se bucură de o distribuție compusă din actori tineri, unii cu apariții în seriale și filme mexicane, alții cu experiență în alte domenii, precum modeling-ul și muzica.

Estefanía Villarreal va fi singura actriță din vechea distribuție care își va păstra rolul și în noul serial "Rebelde". Ea o va interpreta pe Celina Ferrer, care de această dată va fi directoarea școlii.

Distribuția noului serial "Rebelde" din 2022:

  • Azul Guaita este Jana Cohen
  • Sergio Mayer Mori este Estebán
  • Andrea Chaparro este M.J.
  • Jeronimo Cantillo este Dixon
  • Franco Masini este Luka Colucci
  • Lizeth Selene este Andi
  • Alejandro Puente esteSebastián Langarica-Funtanet
  • Giovanna Grigio este Emilia
  • Estefanía Villarreal este Principal Celina Ferrer

Versiunea din 2022 a serialului "Rebelde" va debuta pe Netflix pe data de 5 ianuarie. Anunțul oficial a venit odată cu lansarea primului teaser al noii producții mexicane.

TEASER: "Rebelde" apare pe Netflix pe 5 ianuarie 2022. Fă cunoștință cu noua generație

Piesa "Rebelde", înregistrată de RBD în 2004, a fost preluată de noii rebeli. Melodia este acum mai puțin rock, iar adolescenții care intră în scenă au look-uri și personalități diferite.

VIDEOCLIP: "Rebelde", generația 2022

Trending