Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Paul McCartney nu mai vrea să ofere autografe fanilor

Paul McCartney a luat o decizie care, cu siguranță, va întrista o mulțime de fani. Muzicianul nu va mai semna autografe și nici nu va mai face selfie-uri cu admiratorii săi. Află ce l-a făcut pe artist să recurgă la acest gest.

Publicat

pe

Paul McCartney
Paul McCartney

Celebritatea vine la pachet cu o mulțime de "îndatoriri" față de fani. Printre acestea se numără autografele, fotografiile sau înregistrările video. Iar dacă pentru fani, acestea pot fi bucăți de fericire, pentru artiști pot deveni factori de stres și neplăcere.

Într-un interviu cu Reader's Digest (via Contact Music), Paul McCartney a declarat că nu înțelege scopul autografelor, astfel încât a decis să nu le mai ofere fanilor.

"Mereu mi s-a părut un pic ciudat - <<Hei, poți să-ți scrii numele pe spatele acestui bon, te rog?>>. <<De ce? Amândoi știm cine sunt>>", a descris McCartney.

Mai mult, muzicianul a adăugat că nu e nici adeptul selfie-urile, fiindu-i greu să înțeleagă de ce cineva ar vrea o poză de proastă calitate cu el. Însă aceste declarații nu au fost făcute din aroganță, din contră. Paul McCartney vrea să aibă o interacțiune mai profundă cu fanii săi:

"Haideți să vorbim, să împărtășim povești".

McCartney îi calcă pe urme fostului coleg de trupă, Ringo Starr. În 2008, acesta anunța că nu va mai semna autografe și nu va mai răspunde scrisorilor primite de la fani.

Tot legat de Beatles, Sir Paul McCartney a acord recent un interviu pentru BBC, unde a explicat despărțirea trupei. Timp de 50 de ani publicul a crezut că a fost ideea lui, dar se pare că John Lennon a inițiat despărțirea.

Trending