Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur sunt noii juraţi Românii au Talent

Vestea acestui weekend din audiovizualul românesc este că Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur s-au alăturat emisiunii "Românii au Talent" în calitate de juraţi. Actorul din "Las Fierbinţi" şi prezentatorul "Visuri la Cheie" vor juriza participanţii la show-ul de talente alături de Andra şi Andi Moisescu.

Publicat

pe

Mihai Bobonete Dragos Bucur jurati Romanii au Talent
Mihai Bobonete Dragos Bucur jurati Romanii au Talent │ FOTO: PRO TV romaniiautalent.protv.ro

Florin Călinescu îşi anunţa plecarea de la PRO TV în iulie şi tot atunci se zvonea că Mihai Bobonete ar putea fi înlocuitorul său. A fost înlocuită şi Alexandra Dinu de către Dragoş Bucur. Filmările pentru sezonul 12 "Românii au Talent" tocmai au început, iar această ediţie va fi difuzată în 2022. Mihai Bobonete a declarat că este încântat să facă parte din acest show, fiind fanul său încă de la primul sezon.

Actorul de comedie, care a început recent sezonul 2 din podcastul "Da bravo" a făcut parte din distribuţia a multiple show-uri PRO TV:

  • serialul "Las Fierbinţi", care are 19 sezoane
  • emisiunea "Falsez pentru tine"
  • emisiunea "Jocuri de celebritate"
  • emisiunea "Vocea României Junior"
  • emisiunea "Sunt celebru. Scoate-mă de aici"
  • emisiunea "Pe bune!?"

Iată şi declaraţia sa cu privire la poziţia de jurat:

Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat.

Pe Dragoş Bucur îl puteam vedea în emisiunea "Visuri la Cheie", iar actorul se declară entuziasmat de această nouă provocare:

Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!

Pavel Bartoş şi Smiley rămân coprezentatori. În ce priveşte sezonul 12, în vara lui 2021 au avut loc preselecţiile prin toată ţara, iar sute de persoane au participat pentru a îşi demonstra talentele. Sezonul 11 din "Românii au talent" s-a încheiat pe 28 mai 2021 şi a fost câştigat de Ana-Maria Mărgean. Marele premiu de 120.000 de euro a fost disputat de 11 finalişti, iar tânăra a impresionat prin jocul său cu păpuşile şi numărul de ventriloc.

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending