Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac: "Mi s-a propus de două ori să fiu jurat Românii au Talent" (Podcastul Acasă La Măruţă)

În aceste zile vedem tot mai multe podcasturi pe plan local care îşi încep sezoane noi, de la Micutzu la Bobonete şi de la Măruţă la Damian Drăghici. Unul dintre podcasturile cele mai controversate şi inedite este cel postat de Cătălin Măruţă pe 17 octombrie 2021. Invitat a fost Mihai Bendeac.

Publicat

pe

Mihai Bendeac la Podcast Acasa la Maruta 2021
Mihai Bendeac la Podcast Acasa la Maruta 2021 │ FOTO: Catalin Maruta

Episodul 1 din noul sezon "Acasă la Măruţă" îl are ca invitat pe Mihai Bendeac, care nu prea vine la podcasturi şi a promis că nu va mai veni la astfel de emisiuni online timp de 5 ani. În faţa unor sticle de vin cei doi au discutat aproape 3 ore despre viaţa amoroasă a lui Mihai Bendeac, despre rolul de jurat la iUmor, despre cartea scoasă de Mihai în 2020 şi multe altele.

Sezonul 2 al podcastului lui Cătălin Măruţă a început cu sărbătorirea a 100.000 de abonaţi. Amfitrionul a început să scoată şi zeci de copii ale cărţii lui Mihai Bendeac, semnate în mod obositor şi repetat de invitat. Până la urmă a fost o achiziţie în scop caritabil, care a mers direct la inima lui Mihai. Atunci când s-au mai dezlegat limbile de la vin şi nu numai, am aflat că juratul iUmor a semnat un contract cu Antena 1 în 2009 şi că în acest moment îl are semnat după câteva extinderi până în 2023.

Am mai aflat şi că i s-a propus să fie jurat sau prezentator la "Românii au Talent" şi în 2020 şi în 2021. Actorul a dat din casă foarte mult, de la faptul că a încercat Viagra şi cam orice pastilă de pe Pământ, până la faptul că nu a mai fost la doctor de 6 ani, dar are mare încredere în vaccin. A vorbit mult despre somnifere, fără de care nu ar putea să doarmă, dar şi prima sa experienţă cu o astfel de pastilă, care l-a făcut să adoarmă în picioare aproape.

Bendeac a mai vorbit despre "În Puii Mei", despre "Băieţi de Oraş" şi "iUmor", dar şi despre orientarea sa sexuală. Juratul iUmor se declară "nu doar heterosexual" pentru a pune capăt speculaţiilor. S-a mai vorbit despre imitaţii ale unor personaje locale, mari imitatori, colaborarea cu Şerban Pavlu şi cu Vlad Drăgulin. Am aflat şi cu surprindere că Mihai nu crede că are prieteni, în afară de câinele său brac, Happy.

Stă într-un apartament de 190.000 de euro în zona Unirii în Capitala şi se declară foarte încântat de acea zonă. Alte detalii picante şi povestiri ale unor nopţi îmbibate cu licori bahice le aflaţi direct din podcast, cu câteva tăieturi şi scoateri de nume de produse farmaceutice sau persoane publice. Sunt multe momente savuroase, în special spre final.

Comentează

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Trending