Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac: "Mi s-a propus de două ori să fiu jurat Românii au Talent" (Podcastul Acasă La Măruţă)

În aceste zile vedem tot mai multe podcasturi pe plan local care îşi încep sezoane noi, de la Micutzu la Bobonete şi de la Măruţă la Damian Drăghici. Unul dintre podcasturile cele mai controversate şi inedite este cel postat de Cătălin Măruţă pe 17 octombrie 2021. Invitat a fost Mihai Bendeac.

Publicat

pe

Mihai Bendeac la Podcast Acasa la Maruta 2021
Mihai Bendeac la Podcast Acasa la Maruta 2021 │ FOTO: Catalin Maruta

Episodul 1 din noul sezon "Acasă la Măruţă" îl are ca invitat pe Mihai Bendeac, care nu prea vine la podcasturi şi a promis că nu va mai veni la astfel de emisiuni online timp de 5 ani. În faţa unor sticle de vin cei doi au discutat aproape 3 ore despre viaţa amoroasă a lui Mihai Bendeac, despre rolul de jurat la iUmor, despre cartea scoasă de Mihai în 2020 şi multe altele.

Sezonul 2 al podcastului lui Cătălin Măruţă a început cu sărbătorirea a 100.000 de abonaţi. Amfitrionul a început să scoată şi zeci de copii ale cărţii lui Mihai Bendeac, semnate în mod obositor şi repetat de invitat. Până la urmă a fost o achiziţie în scop caritabil, care a mers direct la inima lui Mihai. Atunci când s-au mai dezlegat limbile de la vin şi nu numai, am aflat că juratul iUmor a semnat un contract cu Antena 1 în 2009 şi că în acest moment îl are semnat după câteva extinderi până în 2023.

Am mai aflat şi că i s-a propus să fie jurat sau prezentator la "Românii au Talent" şi în 2020 şi în 2021. Actorul a dat din casă foarte mult, de la faptul că a încercat Viagra şi cam orice pastilă de pe Pământ, până la faptul că nu a mai fost la doctor de 6 ani, dar are mare încredere în vaccin. A vorbit mult despre somnifere, fără de care nu ar putea să doarmă, dar şi prima sa experienţă cu o astfel de pastilă, care l-a făcut să adoarmă în picioare aproape.

Bendeac a mai vorbit despre "În Puii Mei", despre "Băieţi de Oraş" şi "iUmor", dar şi despre orientarea sa sexuală. Juratul iUmor se declară "nu doar heterosexual" pentru a pune capăt speculaţiilor. S-a mai vorbit despre imitaţii ale unor personaje locale, mari imitatori, colaborarea cu Şerban Pavlu şi cu Vlad Drăgulin. Am aflat şi cu surprindere că Mihai nu crede că are prieteni, în afară de câinele său brac, Happy.

Stă într-un apartament de 190.000 de euro în zona Unirii în Capitala şi se declară foarte încântat de acea zonă. Alte detalii picante şi povestiri ale unor nopţi îmbibate cu licori bahice le aflaţi direct din podcast, cu câteva tăieturi şi scoateri de nume de produse farmaceutice sau persoane publice. Sunt multe momente savuroase, în special spre final.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Radu Bucălae a avut un super moment de standup la iUmor despre TikTok şi conspiraţii

Invitatul special al episodului 10 iUmor din sezonul 11 a fost Radu Bucălae. Comediantul care şi-a început cariera la iUmor a vorbit într-un mod amuzant despre perioada pandemică, cu accentul pe conspiraţii, pe TikTok şi pe diviziunea din social media.

Publicat

pe

Radu Bucalae la iUmor sezonul 11
Radu Bucalae la iUmor sezonul 11 │ FOTO: Antena 1

Finalist iUmor în 2017, Radu Bucălae a urmat Facultatea de Actorie din Craiova, după ce pornise pe drumul meseriei de inginer electronist la Târgu Jiu. În 2013 tânărul şi-a încheiat studiile şi şi-a dat seama că are o chemare specială pentru comedie. În finala de acum 4 ani a concurat cu Doru Ivanov şi Ana Maria Caliţa. Numărul lui Bucălae a fost însoţit şi de "recuzită" involuntară, precum mâna imobilizată de o accidentare. Dacă atunci comediantul avea glume despre cuplurile care decid să locuiască împreună, acum a schimbat registrul.

În ediţia iUmor Sezonul 11 de pe 27 noiembrie, Radu a explicat atracţia bărbaţilor pentru TikTok comparându-le cu păcănelele. Singurul element care strică lunga serie de video-uri amuzante sau sexy e câte un "tocilar" care oferă cultură generală cu porţia prin video-uri explicative. Invitatul special a povestit şi o anecdotă cu un cuplu de Flat Eartheri care a pornit pe Ocean pentru a găsi marginea Pământului, sfârşind ucişi de o furtună.

Au fost câteva glume şi despre vaccinare, iar la cea cu efectele de după Mihai Bendeac a avut o veriabila criză de râs. Bucălae a făcut o paralelă între vaccinurile din copilărie, de acum 20-30 ani, care lăsau cicatrici mari şi te făceau KO câteva zile, versus o "uşoară jenă" după inocularea împotriva noului virus. Acesta a fost poate cel mai bun număr de standup al unui invitat special iUmor din acest nou sezon.

Episodul 10 a mai inclus şi un număr de magie al unui belgian care a înghiţit săbii, dar şi viralul dinozaur dansator de la Etno TV, plus un Boris Johnson jucat de actorul Gabriel Costin de la "În Puii mei". Revelaţia serii a fost numărul lui Tudor Costina, un băiat care aducea cu Ed Sheeran şi a avut cel mai bun număr de comedie din sezon, conform lui Bendeac şi Cheloo.

iUmor va avea un spinoff în zilele ce urmează, o emisiune "Râzi cu ROAST", difuzată pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, incluzând numai roast-uri ale unor mari vedete. Se difuzează de la ora 16:00 pe Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Sezonul 11 iUmor a început cu un roast al lui Selly pentru Cheloo, influenceri

Sezonul 11 al emisiunii iUmor a început la Antena 1 la ora 20:00 pe 25 septembrie şi primul invitat special a fost Selly. A rupt tradiţia deschiderii de sezoane prin numere de standup şi a preferat să vină cu un roast. Momentul se vede mai jos.

Publicat

pe

Selly iUmor sezonul 11
Selly iUmor sezonul 11 │ FOTO: Antena 1

Selly a vorbit despre influenceri versus vedete TV şi a părut să se axeze mai mult pe roast-uri la adresa lui Cheloo. Au fost glume despre problemele rapperului cu legea, despre lipsa sa de followeri pe Instagram, dar şi despre vârsta muzicianului. "Teza" ţinută de tânărul din grupul 5 Gang a fost totuşi "de ce urăşte lumea influencerii?". A adus în discuţie obiectele şi biletele primite gratis de influenceri şi imaginea falsă etalată în mediu virtual.

Cheloo şi-a pierdut zâmbetul atunci când Selly a afirmat că rapperul aşteaptă ajutorul de şomaj de 3 ani şi are duba de filaj afară. Delia a fost cel mai puţin lovită de glume, ba chiar s-a declarat încântată de cum s-a maturizat şi a crescut YouTuberul. Poate cea mai bună glumă a fost "dacă fumaţi iarbă, ajungeţi să tăiaţi iarbă", din nou la adresa lui Cheloo. Selly părea bine informat, menţionând şi că acum artistul din Paraziţii are probleme cu ANAF-ul.

Influencerul s-a declarat totuşi fan al lui Cheloo şi a recunoscut că ascultă trupa sa încă de la grădiniţă. Altminteri primul episod din sezonul 11 a inclus un număr despre oameni ce seamănă cu câini, un Gigel Frone extrem de spontan şi care l-a cucerit pe Bendeac cu vocea şi chitara sa. A urcat pe scenă şi un cuplu de italieni dezbrăcaţi, acoperiţi doar de viniluri şi care au făcut flashing şi în culise spre disperarea lui Şerban Copoţ şi Dan Badea, dar şi a Deliei. În mod şocant au luat "DA"-uri şi nu au fost chiar vulgari.

Preview-ul noului sezon iUmor a inclus şi un teaser pentru un număr de standup făcut de Bogdan Mălăele, dar şi numere de striptease şi feţe familiare văzute în sezoanele trecute. În culise s-a vorbit mult despre podcasturile la care juraţii au apărut bârfind colegii de emisie.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending