Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Jurații de la Masked Singer 2021 sunt "puși față-n față cu cel mai mare mister"

Steaua, Oul Dragon, Albina, Fluturele, Pisica și o nouă mască, Monstrulica, urcă pe scena Masked Singer România. Indiciile primite îi vor pune pe jar pe jurați, unul dintre ei constatând că au fost "puși față-n față cu cel mai mare mister".

Publicat

pe

Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021
Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Pe 14 octombrie, de la ora 21:30, Masked Singer 2021 continuă la PRO TV. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan încercă să deslușească și în această săptămână indiciile pe care vedetele ascunse în măști le oferă.

Steaua va pune pe jar detectivii cu noile indicii pe care le va oferi în această ediție.

Steaua: "Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală"

"Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală", va spune Steaua înainte de a urca pe scena Masked Singer România.

Alex Bogdan: "Suntem față-n față cu cel mai mare mister!"

Noile informații vor dărâma toate teoriile pe care investigatorii le aveau despre această mască: "Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic. Am niște idei într-o emisiune, altele în alta, vii cu tot felul de povești... nu mai înțeleg nimic despre tine", îi va spune Mihaela Rădulescu. Pentru Alex Bogdan, enigma din jurul acestei măști este greu de elucidat: "Sunt convins că suntem față-n față cu cel mai mare mister de la Masked Singer România!".

În încercarea de a găsi ce vedetă își ascunde identitatea în acel costum, cei patru detectivi vor nominaliza câteva variante: Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu.

Ce personalitate publică își va da masca jos și va părăsi show-ul Masked Singer România, vedem joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Comentează

Trending