Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jonas Brothers ajung pe Netflix, într-un comedy show - VIDEO

Jonas Brothers le vor prezenta telespectatorilor "Jonas Brothers Family Roast", un show de o oră, ce va avea premiera pe Netflix. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jonas Brothers Family Roast
Jonas Brothers Family Roast │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Gazda emisiunii va fi actorul Kenan Thompson. "Jonas Brothers Family Roast" este produs de Fulwell 73. Emma Conway, Gabe Turner și James Longman sunt producătorii executivi, împreună cu Kevin, Joe și Nick Jonas. Scenariul comediei este scris de Lauren Greenberg. Show-ul va debuta pe 23 noiembrie.

Emisiunea este prima de tip "family roast" găzduită de Netflix, și este descrisă drept: "o comedie specială de mari proporții, care celebrează adevărul universal că nimeni nu-ți poate intra sub piele așa cum o face propria familie. Îi veți vedea pe Jonas Brothers așa cum nu ați mai făcut-o până acum, prin intermediul schițelor, cântecelor, jocurilor și invitaților speciali - totul pentru a le oferi un roast pe care nu îl vor uita niciodată".

Publicul va fi martorul unor apariții de excepție, de la Pete Davidson, Niall Horan și Gabriel “Fluffy” Iglesias la John Legend, Lilly Singh sau Jack Whitehall.

VIDEO: Jonas Brothers Family Roast

Comentează

Trending