Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

James Bay a devenit tată: "Suntem atât de entuziasmați să fim trei"

Artistul britanic James Bay și-a anunțat fanii că a devenit tată. În postarea sa, acesta a inclus și două fotografii, în una dintre ele ținând în brațe bebelușul.

Publicat

pe

James Bay în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

James Bay și iubita lui, Lucy Smith, au devenit părinți. Extrem de fericit, artistul a dorit să împărtășească vestea și fanilor săi, așa că a apelat la Instagram pentru a face evenimentul cunoscut.

"Familie. După toți acești ani în care am fost împreună în doi, suntem atât de entuziasmați să fim trei! Săptămâna trecută, Lu a adus pe lume primul nostru bebeluș, pe Ada Violet Bay. Suntem atât de plini de iubire, recunoștință și bucurie că acest mic miracol a intrat în viața noastră. Vă mulțumim tuturor pentru urările voastre frumoase", a scris James Bay pe Insta.

Mesajul lui James Bay și prima sa poză cu fetița lui

James Bay și Lucy Smith formează un cuplu încă din 2007, cei doi cunoscându-se în Hitchin, orașul natal al amândurora. Potrivit unui interviu acordat de artist publicației The Sun, Lucy este "cea mai cool persoană din lume", cei doi fiind inițial prieteni foarte buni și ulterior devenind iubiți. Lucy a fost cea care l-a încurajat pe James Bay să-și urmeze pasiunea pentru muzică.

"În perioada de început, obișnuiam să ne uităm la TV împreună, iar ea îmi spunea: <<Stai puțin, dacă vrei să ajungi un artist mare într-o bună zi, cu siguranță ar trebui să fii acum într-un pub sau un club, cântându-ți piesele>>."

14 ani mai târziu, James Bay a ajuns să se numere printre artiștii cei mai promițători ai tinerei generații. Artistul în vârstă de 31 de ani are în discografie două albume și un LP de debut plasat pe prima poziție în UK. James are în palmares și un Brit Award, precum și trei nominalizări la Grammy.

Cel de-al treilea album de studio ar trebui să apară în curând, artistul dezvăluind în vara anului trecut că LP-ul va fi "un omagiu adus relației de 13 ani pe care o are cu iubita lui".

Comentează

Trending