Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Florin Călinescu la podcastul lui Micutzu: "Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când nu mai este prietenul Adrian"

Florin Călinescu a explicat în podcastul lui Micutzu de ce a plecat de la PRO TV, vorbind fără rețineri despre relația pe care a avut-o cu actuala conducere a postului. Plecarea lui Adrian Sârbu a provocat, în opinia sa, o serie de schimbări deloc oportune, considerând că PRO TV-ul se menține pe linia de plutire grație serialului "Las Fierbinți" și a câtorva alte formate.

Publicat

pe

Florin Călinescu în podcastul lui Micutzu
Florin Călinescu în podcastul lui Micutzu │ FOTO: Captură YouTube

Florin Călinescu a vorbit aproape neîntrerupt în podcastul lui Micutzu, dorința sa de a pune capăt speculațiilor fiind vizibilă. Acuzat că ar fi plecat de la PRO TV din cauza banilor, acesta a explicat ce schimbări din interiorul postului l-au determinat să migreze la Prima TV. Nu banii ar fi fost cauza, ci relația defectuoasă cu cei din noua conducere, precum și lipsa lor de viziune.

"După ce-am rupt lanțurile, am vorbit cu ăștia care au în grup și Prima TV, au și toate astea cu fotbalul, Look-uri, Telekom, nu știu ce, și încă două canale de film, de agricultură și cutare, și o să mă ocup de întrunirea...se chema, când făceam eu armata, Salonul de Arme Întrunite, adică veneau și ăia de la artilerie, și de la cavalerie...să facem un grup de televiziune românesc. Patronii sunt în țară, vorbesc cu ei în 30 de secunde, ne cerem părerea. Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când nu mai este prietenul Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, și nu te aude nimeni și nici nu-ți răspunde nimeni acolo. Iar eu, ca să stau la masă, n-am nimic cu oamenii, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă, când eu sunt cu altfel de direcție", a declarat Florin Călinescu.

Reputația omului de televiziune a fost un alt aspect adus în discuție, Călinescu amintind că, în opinia publică, el rămâne "nea Florică" de la "Chestiunea zilei", această imagine venind și cu o responsabilitate.

"Merg pe stradă și oamenii-și aduc aminte: <<Bă "Chestiunea zilei", nea Florică, uite ce fac ăștia și nu le zice nimeni nimic>>. Că la alte posturi sunt tocmite. E clar: te duci la ăla, la ăla. Uite, Orban chiar a recunoscut, dădea bani la...Se duc ca la frizer. Și frizeru' zice: << Ca de obicei? >>. <<Nu, mânca-ți-aș, ia-mă în răspăr și fă-mă altu'>>. Câteodată e mișto să te duci la un frizer care știe."

Florin Călinescu: "Dacă și-acuma PRO TV se ține cu "Las Fierbinți", îți dai seama. Și cu cam toate formatele "Românii au talent"... și lăsate de Sârbu"

Florin Călinescu a mărturisit că relația sa cu Adrian Sârbu a funcționat, chiar și atunci când nu au fost de acord în anumite privințe, apreciind viziunea sa și dorința de a promova "formate scrise de români".

"Când ești (la PRO TV) din prima zi și cu un an înainte, ca să zic așa.... Cu Adrian ne știm, vorba aia, din armată, din facultate. Era o chestie. Vorbeam: facem așa, dregem așa, se lua o hotărâre rapid. Da, nu, dar se lua o hotărâre. Cel mai nasol în viață este să nu poți lua o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi cât s-a greșit la PRO TV, câți bani s-au cheltuit ca să se vadă anumite formate...Dar căutam actori, căutam formate scrise de români, seriale. Dacă și-acuma PRO TV se ține cu "Las Fierbinți", îți dai seama. Și cu cam toate formatele "Românii au talent" și lăsate de Sârbu. Restul, cam tot ce-a venit după aceea, cam găuri în perdea."

Noua emisiune a lui Florin Călinescu va debuta la Prima TV pe 19 octombrie. Potrivit postului, "Florin Călinescu Show este un pamflet, iar comedia şi satira vor fi ca la ele acasă în noua emisiune. Nu vor lipsi nici invitaţii pentru că, rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic".

VIDEO: Florin Călinescu la podcastul lui Micutzu

Comentează

Trending