Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Barbie și Ken prind viață într-un nou film marca Warner Bros.

Păpușile copilăriei ajung pe marile ecrane cu o nouă producție cinematografică. Margot Robbie și Ryan Gosling sunt primele opțiuni pentru a intra în pielea personajelor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Margot Robbie / Ryan Gosling
Margot Robbie / Ryan Gosling │ FOTO: British Vogue / Jimmy Kimmel Live (capturi YouTube)

Cinematografia americană "coace" numeroase povești. Unele prezintă subiecte noi și personaje atipice, altele se întorc la rădăcini și readuc în atenție protagoniști deja cunoscuți și îndrăgiți. Din ultima categoria face parte și viitorul film Barbie. Pelicula va fi regizată de Greta Gerwing ("Lady Bird", "Little Women").

În ceea ce privește distribuția, Margot Robbie o va interpreta pe Barbie. Potrivit Deadline, Ryan Gosling pune la punct ultimele negocieri pentru a intra în rolul lui Ken. Inițial, actorul a refuzat propunerea din cauza programului încărcat. Studioul a insistat, Gosling fiind singura sa alegere.

Momentan, nu se cunosc detalii despre firul narativ. Se știe faptul că filmarea va debuta anul viitor, iar din echipa de producție fac parte Noah Baumbach, Tom Ackerley, Robbie Brenner, David Heyman, Josey McNamara și Ynon Kreiz.

Margot Robbie și Ryan Gosling sunt doi actori îndrăgiți de la Hollywood, ambii cu două nominalizări la Premiile Oscar. Este vorba despre "I, Tonya" și "Bombshell" (Margot Robbie) și "Half Nelson" și "La La Land" (Ryan Gosling).

Trending