Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Toto Cutugno a fost reprogramat în mai 2022

Concertul lui Toto Cutugno, ce ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, a fost reprogramat pentru data de 8 mai 2022. Evenimentul se va desfășura în București, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Toto Cutugno în concert la Sala Palatului, București, 2015

Concertul aniversar al lui Toto Cutugno a fost din nou reprogramat. Mutat inițial din mai 2020 în februarie 2021, evenimentul este din nou amânat, motivul fiind, în continuare, pandemia de COVID-19. Noua data oficială aleasă pentru acest concert este 8 mai 2022. Locația rămâne aceeași, iar biletele cumpărate rămân valabile.

"Pentru a nu provoca o eventuală discriminare ce ar duce la o selecție a cumpărătorilor de bilete și a faptului că ne dorim ca toți posesorii de bilete să se poată bucura de întâlnirea cu TOTO CUTUGNO, suntem forțați să il reprogramăm pentru data de 8 Mai 2022"

"Din cauza măsurilor de siguranta luate de Guvernul Romaniei și DSU, in contextul incercarii de a stopa raspandirea pandemiei de COVID-19, ne găsim în situația de a REPROGRAMA concertul TOTO CUTUGNO de la București.

Existența valului 4 de la noi din țara este deja cunoscută, iar rata de incidența este din nefericire pe un trend crescător. Noile prevederi legale limitează accesul în sală a cumpărătorilor de bilete. În urma vânzării biletelor la acest eveniment participarea publicului în sală depășește limita maximă admisă impusă de către autorități.

Pentru a nu provoca o eventuală discriminare ce ar duce la o selecție a cumpărătorilor de bilete și a faptului că ne dorim ca toți posesorii de bilete să se poată bucura de întâlnirea cu TOTO CUTUGNO, suntem forțați să il reprogramăm pentru data de 8 Mai 2022", au transmis organizatorii.

Toto Cutugno, celebrul solist italian, sărbătorește 50 de ani de activitate pe scena Salii Palatului din București.  Acesta are un palmares impresionant. A vândut peste 150 de milioane de exemplare din albumele sale. A avut 14 participări ca interpret la Festivalul Sanremo (în perioada 1970 - 2008), fiind primul cantautor care a câștigat marele premiu al acestui festival în 1980. De asemenea, Cutugno a câștigat marele premiu al ediției Eurovision 1990. Toto Cutugno este și un foarte bun instrumentist, cântând la nu mai puțin de nouă instrumente.

Artistul a compus peste 400 de melodii, multe dintre acestea fiind interpretate de mari orchestre (Pourcel, Caravelli și Paul Mauriat). De-a lungul carierei Toto Cutugno a scris melodii de mare succes pentru: Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Gerard Lenorman, Hervé Vilard, Luis Miguel, Michel Sardou, Mireille Mathieu, Peppino di Capri, Jose Luis Rodriguez și formația Ricchi e Poveri.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 8 mai 2021

Toto Cutugno

Loc
Sala Palatului

Trending