Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele pare să anunțe lansarea unui nou album, postere misterioase apărând în locații cheie din întreaga lume

Adele revine cu stil. Așa cred zeci de mii de fani care au sesizat postere misterioase împânzite în toate colțurile lumii. Interpretate ca fiind un semn că artista britanică lansează un nou album, posterele dezvăluie titlul acestui LP.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Au trecut 6 ani de când Adele revenea în atenția publicului cu piesa "Hello", scriind istorie cu acest single ce a devenit cel mai rapid vândut din istorie, la momentul lansării. Albumul "25" a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topurile a 32 de țări, parcursul ascendent al artistei britanice părând de neoprit.

Nu știm dacă lansarea unui nou LP a fost întârziată de pandemie, sau lucrul la noul material a durat mai mult decât de obicei. Cert este că publicul a devenit nerăbdător și că, spre încântarea tuturor, veștile recente sunt îmbucurătoare.

Adele pare să pregătească o nouă lansare pe cai mari, împânzind orașele cu postere misterioase. Numele artistei nu apare nicăieri, dar numărul "30" este scris mare, acest mesaj fiind, pe cât de criptic, pe atât de explicit pentru fanii artistei. Adele și-a denumit toate albumele după vârsta la care au început a fi înregistrate, așa încât e foarte probabil "30" să fie titlul noului ei LP.

Posterele misterioase au fost reperate în orașe ca Manchester, Tokyo, Stockholm, Paris, Amsterdam, Toronto, New York, iar lista poate continua.

Posterele misterioase care anunță lansarea albumului "30"

https://twitter.com/BBCR1/status/1444978906667311107

 

Adele nu a confirmat și nici nu a infirmat, până la ora actuală, dacă posterele au, într-adevăr, legătură cu o campanie de lansare, dar șansele ca fanii să fi prins mesajul sunt destul de mari. Mai ales că, în urmă cu doi ani, artista a indicat pe Instagram că noul ei LP e în lucru și că se numește "30"

"Vârsta de 30 de ani m-a încercat, dar am depășit partea grea și încerc să accept totul. "30" va fi un album drum n bass, ca să-ți fac în ciudă", declara Adele la împlinirea vârstei de 31 de ani.

Nu știm dacă partea cu drum n bass a rămas valabilă, însă titlul pare că a fost păstrat. În ce privește data lansării, potrivit  The Mirror, discul ar trebui să apară în decembrie, în perioada Crăciunului.

"Noul album al lui Adele este cel mai așteptat material al anului. Trebuia să apară de mult, dar casa ei de discuri vrea ca albumul să fie lansat înainte de Crăciun, pentru a putea programa un concert în Vegas."

Acestea sunt, momentan, doar speculații. Considerând, totuși, apariția posterelor misterioase, nu va mai dura mult până vom afla exact cât e ficțiune și cât e realitate.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending