Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Adele va fi vedeta unei emisiuni speciale pe CBS, One Night Only, în cadrul căreia va cânta și va discuta cu Oprah

Adele s-a întors, iar pe 14 noiembrie publicul o va putea urmări în cadrul unei emisiuni speciale, dedicate artistei britanice. Show-ul One Night Only, difuzat de CBS, va include un interviu cu Oprah Winfrey, Adele urmând să interpreteze în premieră piese noi de pe albumul "30".

Publicat

pe

Adele on CBS - One Night Only
Adele on CBS - One Night Only │ FOTO: Simon Emmett

Publicul a așteptat nerăbdător revenirea lui Adele, impactul reîntoarcerii sale simțindu-se în succesul primului ei single, "Easy On Me", ce a stabilit noi recorduri încă din primele ore ale lansării. După o pauză de 6 ani, artista britanică pare de neoprit, noua sa baladă acaparând topurile și stabilind o nouă traiectorie pentru cifrele de vânzări cu care ne-am obișnuit în pandemie.

One Night Only cu Adele și Oprah, pe CBS

Cu o campanie de promovare atent calculată și pregătită, Adele a mers pe ideea condensării prezenței sale în media, oferindu-și muzica dozat și în cel mai potrivit context. One Night Only, o emisiune specială, de două ore, o va avea drept protagonistă pe artista britanică, prilejuindu-i contextul perfect pentru a-și spune povestea. După o îndelungată absență, va acorda primul ei interviu televizat lui Oprah Winfrey, discuția urmând să atingă subiecte precum divorțul ei, schimbările din viața personală, adoptarea unui stil de viață mai sănătos și, nu în ultimul rând, inspirația din spatele muzicii pe care a compus-o în ultimii ani. În cadrul show-ului de pe CBS, Adele va interpreta live atât melodii mai vechi, devenite hituri, cât și piese noi, în premieră.

One Night Only va fi difuzat duminică, pe 14 noiembrie, de la ora 8:30 p.m. ET. (respectiv 3:30 a.m. ora României). Premiera va avea loc pe CBS, show-ul urmând să devină ulterior disponibil pe Paramount+.

Noul album al lui Adele, "30", include 12 piese și va fi lansat pe 19 noiembrie. Albumul este produs de vechii colaboratori ai artistei, Greg Kurstin, Max Martin, Shellback și Tobias Jesso Jr., împreună cu Inflo și Ludwig Goransson. Acest material ar fi trebuit să apară anul trecut, însă lansarea a fost amânată din cauza pandemiei.

"Speram să lansez acest album anul trecut, dar, evident, anul 2020 ne-a dat pe toți peste cap. Simt că am trăit cu acest album mai mult timp decât mi-aș fi dorit. Sunt extrem de nerăbdătoare să lansez albumul", a declarat Adele pentru BBC Radio 1.

"30" este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după o pauză de 6 ani de la discul precedent, "25". Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început a fi înregistrate.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending