Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele lanseaza albumul "30" în noiembrie - Data oficială și declarația artistei

Noul album al lui Adele se numește "30". Artista britanică a confirmat titlul, anunțând și data lansării discului. Odată cu această veste, aflăm și ce emoții au stat la baza compunerii acestui material.

Publicat

pe

Adele lansează albumul ”30”
Adele lansează albumul ”30” │ FOTO: www.adele.com

Adele lansează noul album "30" pe 19 noiembrie, confirmând anumite speculații și infirmând altele. Titlul materialului a fost cel intuit de fani, după campania de afișe misterioase împânzite în toată lumea. Data lansării, în schimb, nu s-a potrivit cu cea speculată, tabloidul The Sun indicând că albumul ar apărea în decembrie.

Revenind la informații oficiale, artista a scris un mesaj amplu în care descrie cei trei ani pe care i-a petrecut lucrând la acest album. A fost "cea mai turbulentă perioadă din viața sa", dar se simte pregătită să împărtășească aceste trăiri cu noi, publicul ascultător.

"Nu eram nici măcar aproape de punctul în care mi-aș fi dorit să fiu atunci când am început să lucrez la el (album), acum 3 ani. Chiar în zona opusă, de fapt. Mă bazez pe rutină și consistență pentru a mă simți în siguranță, mereu am făcut asta. Dar iată că acum, cu bunăștiintă și voit, mă aruncam într-un labirint al dezordinii absolute și al frământărilor interioare."

Așa își începe Adele mesajul său adresat publicului, prin care relatează schimbările majore din viața sa, ce au condus la nașterea noilor sale piese.

"Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit. Aș îndrăzni să spun că nu m-am mai simțit niciodată atât de împăcată cu mine. Astfel încât, sunt pregătită, în sfârșit, să lansez acest album", a concluzionat artista.

În continuarea acestui mesaj, Adele a expus câteva dintre momentele dificile care au alimentat procesul creativ, simțindu-se recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-a primit în ultimii 3 ani. În încheiere, artista ne spune că inima ei s-a vindecat și că albumul narează toate momentele cheie care au condus la acest final fericit.

Adele anunță lansarea albumului "30" și dezvăluie povestea din spatele acestui material

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending