Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: Ce momente au pregătit concurenții în cea de-a zecea rundă de audiții - VIDEO

Citește rezumatul ediției din 29 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenți a zecea rundă de audiții X Factor 2021
Concurenți a zecea rundă de audiții X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Spectacolul vocilor a continuat pe 29 octombrie la X Factor. Ediția a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a zecea seară de X Factor 2021:

Max Corfini

Max are 53 de ani și este originar din Italia. Muzica e marea sa pasiune, însă concurentul a spus că se ocupă și de terapie. Are o mică afacere cu soția sa. Pe scena de la X Factor 2021, Max a creat un adevărat spectacol. A interpretat piesa "On Brodway" și i-a cucerit pe jurați, primind 4 DA.

"Sunteți un special, sunteți plin de energie, sunteți altceva pentru X Factor!", a declarat Delia.

Alina Statie

Alina cântă la evenimente, de la nunți, botezuri și cumetrii, la puburi și cluburi. Concurenta a declarat că de trei ani a început să compună și muzică și să își realizeze propriile videoclipuri. "Fata cu părul verde" a urcat pe scenă plină de încredere și i-a surprins pe jurați cu un mash-up.

"Mi-a plăcut teribil! Pentru mine a fost mișto! Chiar mișto!", a declarat Ștefan Bănică.

Alina a interpretat "Ederlezi" și "River" (Bishop Briggs) și a primit 3 DA. Rămâne de văzut dacă va intra în echipa Loredanei sau va face parte dintr-un grup antrenat de Delia.

Lorenzo Valenti

Lorenzo a venit pe scena X Factor din Bergamo, Italia. Are 20 de ani și marea sa pasiune este muzica. Face canto de la 10 ani, a terminat un liceu de muzică, cântă la pian și vioară. Concurentul a ales să interpreteze piesa "Human" (Rag'n'Bone Man).

Delia, Loredana și Florin au fost plăcut surprinși de prestația lui Lorenzo. Ștefan, pe de altă parte, a fost de părere că a falsat. Lorenzo este pe lista de așteptare cu 3 DA.

Mr. Kills

Mr. Kills, cunoscut din trecut ca Cocoon Kills, a revenit la X Factor pentru a treia oară. Ioan Mardare, pe numele său real, concurentul a fost la fel de tăcut ca și în edițiile trecute. Cu toate acestea, a reușit să primească 3 DA din partea juraților. Mr. Kills a interpretat o piesă proprie.

Cristina Bondoc

Cristina este profesoară de canto și a declarat că muzica este totul pentru ea. În 2012 a participat la Vocea României, iar acum, după aproape 10 ani, a revenit pe scena concursurile muzicale. Cristina a interpretat "Dancing with the devil", o piesă cu un mesaj puternic, ce i-a pus vocea în valoare.

Jurații au apreciat tehnica vocală a concurentei și emoția transmisă. Cristina a primit 3 DA.

"Wow! Spectaculos a fost momentul! Ai fost senzațională!", a declarat Delia.

Seba Grada

De profesie medic, Seba are 30 de ani și este din Arad. Concurentul a mărturisit că își iubește meseria. În aceeași măsură, este pasionat de muzică și de multe ori cântă la spital. Seba i-a emoționat pe jurați cu piesa "Words" și a primit 3 DA. Concurentul se află pe lista de așteptare a Loredanei.

"Ai venit, ai cântat. Simplu și de efect", a spus Florin Ristei.

Daudia

Daudia este un duo italian. Cei doi muzicieni formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală. Daudia a mai participat la X Factor România în 2017. Și-au dorit să repete experiența, astfel că au revenit la cel de-al zecelea sezon al emisiunii. Concurenții au interpretat un cover special al piesei "Jerusalema" și au primit 3 DA.

"Sunteți foarte frumoși împreună. M-am îndrăgostit de voi!", le-a transmis Delia.

Ricardo Mazzi

Italia pune stăpânire pe X Factor anul acesta. Ricardo are 16 ani și vine din Regio Emilia, un orășel din nordul Italiei. Concurentul este elev la un liceu de Științe Naturale și studiază, în același timp, și vioara la un institut de profil. Ricardo i-a surprins pe jurați cu momentul său. A interpretat piesa "Let's Get It On" și a primit 4 DA.

"Ești un personaj foarte mișto! Eu zic că nu e nicio urmă de îndoială că o să iei patru DA. Primul e de la mine, DA!", a spus Florin.

The Jazzy Jo Experience

Ioana Sihota, cunoscută ca Jazzy Jo, împreună cu Adrian Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis formează trupa The Jazzy Jo Experience. Pe scena X Factor, în această seară, au urcat doar Ioana Sihota și Adrian Neagu. Muzicienii au cântat o piesă proprie și merg direct în Bootcamp cu 4 DA.

"Aveți șanse foarte mari să câștigați X Factor anul ăsta", a spus Delia.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Finala iUmor sezonul 12 s-a câştigat ca şi în sezonul 11; Mihai Petre a fost jurat şi Micutzu a făcut standup

Pe 22 mai Antena 1 a difuzat finala iUmor sezonul 12, poate cea mai lungă de până acum. Show-ul a început pe la ora 20:00 şi s-a terminat în jurul orei 01:20. Am avut de toate: standup cu Micutzu, Mihai Petre al patrulea jurat şi un câştigător pe acelaşi calapod ca în sezonul 11. Mai multe detalii aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Finala iUmor sezonul 12
Finala iUmor sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

12 concurenţi au fost fie trimişi de juriu direct în finala iUmor sezonul 12, fie votaţi de public, iar cel cu numărul 13 a fost decis în urma semifinalei. E vorba despre Mihai Radu, zis şi "Bucşă", după personajul din "Cars" cu care împarte strungăreaţa. El este de altfel şi marele câştigător iUmor sezonul 12 şi coincidenţa face că tot concurentul care a câştigat semifinala să fi luat trofeul şi în sezonul 11.

Ce ne-a adus finala? Mihai Petre a revenit în scaunul de jurat suplimentar şi a continuat duelul cu Mihai Bendeac, pentru o jurizare impecabilă. Poate cel mai tare moment al serii a fost pus în scenă de Claudia Amuzică, care a venit îmbrăcată în mireasă, gata pentru a onora cererea în căsătorie făcută de Mihai Bendeac în audiţii. A avut un roast tip "punct ochit punct lovit" pentru jurat, imaginându-şi viaţa alături de el şi tot ce ar putea merge greşit în căsnicia lor.

Dezamăgirea serii a fost Emanuel Bighe, considerat de Cheloo cel mai bun număr de standup de la iUmor în utlimii ani, asta în audiţii. În mod bizar, deşi numărul sau a fost bunicel, el a luat şi două dislike-uri. A fost foarte apreciat pentru crowdwork totuşi. Radu Giurca a făcut un rezumat a tot ce era în neregulă în România în anii '90 şi ce înseamnă prostia în ţara noastră. A fost foarte expresiv, dar emoţiile s-au simţit şi au răzbătut printre glumele sale.

Vlad Barbu a venit tot cu standup, unul 18+, cu privire la filmele pentru adulţi, dar şi legate de mersul la sală. Roxana Chiperi ne-a adus un soi de teatru absurd medieval, în care şi-a dezvăluit nurii şi a evocat imaginea unei Xena în faţa juriului. Aşa a apărut şi conceptul de "prinţesa care mănâncă şaorma". Am avut şi mentalism în finală, dar la final doar unul a fost câştigătorul, Mihai Radu.

A avut un umor natural, de spatele blocului şi a fost din nou foarte apreciat de Mihai Bendeac şi Cheloo. Numărul său a fost despre reacţia bărbatului atunci când soţia e gravidă, lucru văzut prin ochii unui taximetrist. Micutzu ne-a oferit la final un număr de standul centrat în jurul pandemiei, a vorbit despre posibile nume pentru tulpina românească de Covid şi a încercat şi material nou pentru un special.

Şi acum aşteptăm sezonul 13, care probabil va sosi la toamnă.

Iată numărul de standup al lui Micutzu:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Semifinala iUmor a decis ultimul finalist! Monica Bârlădeanu a revenit ca jurat

Pe 15 mai 2022 a avut loc semifinala iUmor, în cadrul căreia s-a decis şi ultimul finalist al sezonului 12. A fost o semifinală în care a revenit Monica Bârlădeanu în postura de al patrulea jurat şi în care am avut numere de mentalism, stand up comedy despre ride sharing, dar şi un fachir mai dispus ca oricând să îşi rişte viaţa.

Publicat

pe

Juriul iUmor 2022
Juriul iUmor 2022 │ FOTO: PR

Pentru a elimina suspansul, câştigătorul semifinalei iUmor sezonul 12 este Mihai Radu, care a venit cu un număr de stand-up comedy impecabil. Poreclit şi "Bucşă", din cauza asemănării cu un personaj din animaţia "Cars". Numărul său a început cu glume despre strungăreaţă şi dantură în general. Am aflat că strungăreaţa provoacă probleme şi când bei ceai fierbinte şi când e viscol afară. A urmat o povestire de la un restaurant de fiţe şi aventuri cu o salată de pui împărţită în doi.

Mihai Radu pare un izvor nesecat de poveşti de şofer de ride sharing, de la cele legate de restricţiile Covid la cele cu pasageri supraponderali.

Episodul semifinalei a început totuşi în mod inedit, cu un roast battle între Gabriel Gheorghe, Edi Vacariu, Mirel Poinciuc şi George Dumitru. Ei s-au împărţit în două echipe şi s-au luat la roast în 3 runde diferite. Juraţii au decis echipa câştigătoare. S-a glumit despre privirea şaşie, despre tristeţe, despre sărăcie şi garderobă neinspirat aleasă.

Seara a continuat cu Verdini, care a venit cu un număr de magie, în cadrul căruia a citit minţile juraţilor. Ceva similar a etalat şi Abel Megyes, făcând apel la o serie de oameni din public, cărora le-a ghicit telefoanele ascunse în săculeţi. A fost şi un moment de panică din partea Deliei, speriată de o ploşniţă urât mirositoare. Juraţii au subestimat totuşi numărul, afirmând că ar fi ghicit uşor posesorii telefoanelor. Partea cu desenul cu Chaplin şi Elvis Presley a făcut senzaţie totuşi.

Luca Lombardo a venit din nou cu un număr expresiv, cu schimbări de costume şi o estetică de Chaplin. Seara s-a încheiat cu fachirul din Periş şi prietenul său din copilărie, care de această dată nu a mai pierdut un dinte, ci şi-a riscat chiar burta, pe care concurentul a tăiat cu sabia castraveţi. Am avut şi momente mai riscante de atât, demne de "Jackass".

Finala iUmor are loc pe 22 mai 2022. Iată lista finaliştilor:

 • Radu Giurcă
 • Claudia Amuzică
 • Răzvan Rotaru & Filip Stoica
 • Rikito Watanabe
 • Roxana Chiperi
 • Darisian Ștefan Luncanu
 • Dragoș Stan
 • Emanuel Doduț
 • Zsolt Rozsnai
 • Eduard Moise
 • Vlad Barbu
 • Emanuel Bighe
 • Mihai Radu
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Juraţii iUmor aleg duminică ultimul finalist al sezonului 12

iUmor se apropie de finalul celui de-al 12-lea sezon. În cadrul semifinalei de duminică, jurații Monica Bîrlădeanu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor alege ultimul finalist.

Publicat

pe

Juriul iUmor 2022
Juriul iUmor 2022 │ FOTO: PR

Duminică, de la 20:00, jurații iUmor se reunesc în formulă completă pentru a alege ultimul finalist al acestui sezon. Pentru ca alegerea să fie cât mai corectă, Monica Bîrlădeanu va analiza alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cei opt concurenți dornici să ajungă în marea finală a sezonulu 12.

Semifinala iUmor va fi difuzată de Antena 1 pe 15 mai, de la 20:00. Publicul îi va putea urmări pe concurenții care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei se va alătura celor 12 finaliști deja anunțați în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, ce va fi înmânat pe 22 mai.

Ce concurenți urcă pe scena iUmor în semifinala sezonului 12

Opt concurenți vor urca duminica aceasta pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală. Magicianul Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Fachirul din Periș și Țucăneală, Luca Lombardo, Roxana Condurache, dar și Abel Megyes vor urca pe scenă pentru a-i convinge pe cei patru jurați iUmor că sunt demni de ultimul loc al marii finale.

Spre deosebire de audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în semifinală, concurenții trebuie să convingă trei din cei patru jurați să le acorde voturile, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține trei "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Monica Bîrlădeanu, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor.

VIDEO Promo: Semifinala iUmor 2022 / Sezonul 12

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending