Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: Ce concurenți au urcat pe scenă în cea de-a noua ediție de audiții - VIDEO

X Factor 2021 le-a adus telespectatorilor o nouă rundă de audiții. Află ce concurenți au urcat pe scenă și ce piese au ales să interpreteze.

Publicat

pe

Concurenți a noua rundă de audiții X Factor 2021
Concurenți a noua rundă de audiții X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Spectacolul vocilor a continuat pe 22 octombrie la X Factor. Ediția a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a noua seară de X Factor 2021:

Anastasia Solomie

Anastasia cântă de la vârsta de 5 ani. Tot atunci s-a îndrăgostit de emisiunea X Factor și a visat să ajungă pe această scenă. Anastasia nu cântă doar cu vocea, ci și la chitară și flaut. Cu acest din urmă instrument a venit în fața juraților și le-a prezentat o reinterpretare a piesei "Au înnebunit salcâmii".

"Ai avut un moment regizat bine. Cam așa trebuie să vină o puștoaică de 14 ani", a spus Ștefan Bănică.

Anastasia a primit 3 DA de la Ștefan, Delia și Loredana și se află pe lista de așteptare a lui Florin Ristei.

Mihai Onilă

Mihai are 14 ani și este din București. Muzica este marea sa pasiune, adolescentul mărturisind că știe să cânte vocal, la pian și chitară. Pe scena de la X Factor, Mihai a ales să interpreteze "De-ai fi tu salcie la mal". Inițial, jurații nu au fost încântați de alegerea muzicală, însă emoția pe care Mihai a transmis-o i-a cucerit. Concurentul a primit 4 DA și merge direct în Bootcamp.

"Există potențial și un pachet frumos, ești drăgălaș tare. Contează și aspectul ăsta", a spus Delia.

Valentina Martucci

Valentina a venit din Italia pentru a demonstra că are factorul X. Concurenta de 30 de ani a declarat că pasiunea pentru muzică este moștenită de la tatăl său care era chitarist. Muzica a salvat-o de la cele mai urâte momente, iar la X Factor i-a adus 3 DA. Valentina a cântat piesa "You make me feel like a natural woman".

"S-a cântat, s-a ascultat, s-a plăcut", a spus Florin.

Alexandru Stoica

Alexandru este originar din Deva, dar de opt ani locuiește în Anglia. Acolo lucrează ca șofer de tir. În ceea ce privește muzica, concurentul a mărturisit că este pasionat de mic copil, însă nu a avut ocazia să se afirme până acum. Deși nu are experiență pe scenă, Alexandru i-a emoționat pe jurați cu piesa "The impossible dream".

Alexia Bocioc

Alexia este originară din Buzău și a venit la X Factor să fie văzută și auzită. Concurenta i-a cucerit pe jurați cu o reinterpretare a piesei "Bohemian Rhapsody".

"Alexia, m-ai impresionat aproape până la lacrimi!", a spus Loredana.

Alexia a primit 3 DA de la Loredana, Delia și Ștefan. Florin Ristei nu a fost convins.

Le Teste Di Ozzak

Trupa Le Teste Di Ozzak vine din Italia și este formată din patru tineri. Cu o prezență jovială și atipică, italienii au urcat pe scenă și au vorbit puțin despre muzica pe care o cântă. Au declarat că au inventat un nou gen muzical - fake pop - și au interpretat o piesă proprie.

Cei patru jurați au fost încântați de interpretarea trupei și le-au oferit 4 DA. Le Teste Di Ozzak merg direct în Bootcamp, în echipa Deliei.

Ionuț Mihai

Ionuț are 34 de ani și este lăutar. A venit la X Factor împreună cu doi instrumentiști, moment în care Delia le-a sugerat că ar putea deveni un grup. Jurata chiar s-a gândit la un nume de trupă: Rază de lună. Concurenți au interpretat piesa "Ederlezi", creând un adevărat show pe scena emisiunii.

Cei trei cântăreți au primit din partea juraților 3 voturi DA și un NU din partea lui Florin Ristei.

Elie Haddad

Elie este originar din Beirut și este graphic designer. Locuiește în România de mai mulți ani, aici cunoscându-și soția. Amândoi sunt pasionați de muzică. La X Factor, Elie a interpretat piesa "House of the Rising Sun". I-a cucerit pe jurați, mai ales pe Delia care s-a ridicat în picioare.

Concurentul a primit 3 DA și un NU de la Loredana, pentru a-i lăsa șansa să intre într-un grup al Deliei.

"Pe mine m-ai sedus", a comentat Delia.

Ana Maria Mustia

Ana Maria are 19 ani și vine din Bacău. Este studentă la Psihologie și pasionată de muzică. Concurenta este de părere că între cele două există o legătură, muzica fiind una dintre cele mai bune terapii. Tânăra a interpretat pe scena de la X Factor piesa "Le parole lontane" și a primit 4 DA din partea juraților.

Mesajul melodiei și emoția transmisă de Ana-Maria i-au cucerit pe cei patru artiști de la masa juriului.

"Ana Maria, se vede că muzica e refugiu pentru tine, s-a simțit durerea în glas, s-a simțit emoția", a declarat Florin Ristei.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending