Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

În 2022, Billie Eilish va fi cel mai tânăr headliner din istoria festivalului Glastonbury

Supremația lui B(ourne)illie Eilish continuă. Artista va marca în 2022 o nouă premieră. Va fi cel mai tânăr headliner din istoria festivalului Glastonbury.

Publicat

pe

Billie Eilish
Billie Eilish │ FOTO: Captură YouTube

Billie Eilish continuă să accepte provocări. A devenit în 2020 cea mai tânără artistă care a înregistrat piesa tematică a unui film Bond, iar în 2022 va intra în istoria festivalului Glastonbury cu titlul de cel mai tânăr headliner. Billie va urca pe scena Pyramid, confirmarea venind chiar de la Emily Rose Eavis, co-organizator al Glastonbury.

"Suntem extraordinar de fericiți să anunțăm că minunata Billie Eilish va fi cap de afiș al scenei Pyramid, vineri, la ediția de anul viitor a festivalului Glastonbury, devenind astfel cel mai tânăr artist solo care concertează ca headliner în cadrul acestui eveniment. Aceasta pare a fi cea mai bună modalitate de a reveni și suntem foarte entuziasmați să anunțăm asta!", a scris Emily pe pagina sa de Instagram.

La scurtă vreme, anunțul a fost preluat și de Billie Eilish, artista publicând posterul oficial al ediției din 2022 a festivalului.

Billie Eilish își anunță fanii că e headliner la Glastonbury 2022

Billie Eilish a mai concertat în cadrul festivalului în 2019, fiind primită cu mult entuziasm de către cei 40,000 de oameni care au asistat la show-ul ei. La momentul respectiv, Billie încă se obișnuia cu statutul ei de star global, nu cu mult timp înainte concertând pentru maxim 10,000 de oameni.

Cu acest concert din 2022, Billie Eilish va deveni cea de-a doua artistă care e book-uită ca headliner, după show-ul lui Adele, din 2016. Taylor Swift ar fi putut prelua acest loc doi pe podium, fiind anunțată ca headliner la ediția din 2020. Festivalul a fost anulat, însă, în acel an, din cauza pandemiei, iar Taylor nu a mai fost reconfirmată în lineup.

Glastonbury 2022 va fi o ediție aniversară, fiind reprogramarea celei din 2020, care nu a mai putut avea loc. Evenimentul se va desfășura în perioada 22 - 27 iunie. Nu se știe încă dacă artiștii anunțați pentru 2020 vor fi păstrați în lineup (Kendrick Lamar, Paul McCartney, Taylor Swift). Singurul artist confirmat momentan este Billie Eilish.

Comentează

Trending