Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

White Walls lansează albumul "Grandeur" în Quantic Club, cu trei formații în deschidere

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls susține concertul oficial de lansare a albumului "Grandeur" în Club Quantic, din București. Evenimentul va avea loc în luna septembrie și va fi deschis de trei formații de muzică metal.

Publicat

pe

White Walls
White Walls │ FOTO: PR

Lansat pe 23 octombrie 2020, albumul "Grandeur" al trupei White Walls va fi în sfârșit prezentat publicului în cadrul unui concert. Programat inițial în 2020, evenimentul va avea loc anul acesta, pe 17 septembrie, în Quantic Club, iar în deschidere vor cânta 3 trupe alese special pentru acest concert: Breathelast, W3 4R3 NUM83R5 și ohhimark.

Breathelast este o formație de rock / metal cu diverse influențe din Constanța - București, fondată în 2010, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază (Crize, Godmode, etc).

W3 4R3 NUM83R5 reprezintă scena metalcore din Brașov din 2014. Trupa a dobândit un public fidel prin spectacolele pline de energie, plasându-se printre trupele locale importante din scena metalcore

ohhimark este o formație de prog metal cu tentă ambientală formată în anul 2017 din 5 membri români și francezi. Piesele de pe albumul trupei de debut "What We Cant See" au fost comparate cu Karnivool, Vola sau Tesseract

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care se pun în vânzare un număr limitat de bilete.
Biletele achiziționate inițial pentru data de 24.10.2020 sunt valabile (automat, fără o altă formalitate din partea cumpărătorilor) pentru data de 17.09.2021.

Prețuri bilete la concertul White Walls:

Biletele se pot achiziționa online la următoarele prețuri:

  • Presale: 70 lei (preț redus până la data de 16.09.2021)
  • Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 17.09.2021)

"Grandeur" deschide un spectru cu totul nou de căi muzicale și oferă un sunet mai matur, la 7 ani de la lansarea albumului anterior, "Escape Artist". Inspirat de starea lumii, titlul noului disc dezvăluie și câteva dintre tematicile ce stau la baza pieselor.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Din componența trupei White Walls fac parte: Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu) - chitară, Eugen Brudaru - voce, Șerban-Ionuț Georgescu - bas, Theo Scrioșteanu - tobe.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 24 octombrie 2020

White Walls

Loc
Quantic Club
Comentează

Trending